“Κλέφτες και απατεώνες” (ΠΑΣΟΚ) VS “μαχαιροβγάλτες, θρασύδειλους ροπαλοφόρους, θεομπαίχτες μιζαδόρους” Ν.Δ (Βίντεο)

pasokΕχει και την φαιδρή της πλευρά η πολιτική ζωή της χώρας. Απ’ την μια να βλέπεις σφιχταγκαλιασμένους στην άθλια συγκυβέρνηση τους «τους πολλούς κλέφτες και απατεώνες του ΠΑΣΟΚ» -σύμφωνα με τα λεγόμενα του νεοδημοκράτη βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή- με τους «μαχαιροβγάλτες, θρασύδειλους ροπαλοφόρους, θεομπαίχτες μιζαδόρους, εθνικό – λαϊκιστές της συμφοράς», όπως περιγράφει τους στεγαζόμενους στην «δεξιά πολυκατοικία» ο διευθυντής του «Βήματος», Καρακούσης και απ’ την άλλη να παρακολουθείς τους συγκυβερνώντες να σφάζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Εκεί πάντως που η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο είναι στα αλληλομαχαιρώματα Βενιζέλου – Παπανδρέου. Πρέπει να έχουν σαλτάρει ορισμένοι απ’ το περιβάλλον του ΓΑΠ και όχι απλώς να πίστεψαν μια μούφα δημοσκόπηση που έφερνε πιθανόν κόμμα Γ. Παπανδρέου να συγκεντρώνει ποσοστό 4,6% αλλά να έχουν την αίσθηση ότι τώρα είναι ευκαιρία για να πάρουν την ρεβάνς απ’ τους εξευτελισμούς που έχουν υποστεί απ’ την σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Βενεζελικοί και Παπανδρεϊκοί ζουν στον κόσμο τους και δεν έχουν καταλάβει ότι στην Χαριλάου Τρικούπη δεν στεγάζουν παρά ένα άταφο πτώμα που την σήψη του θα την καταλάβουν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *