Πρώην νεοδημοκράτισσα κάνει ρόμπα την Ασημακοπούλου – Τοποθέτηση από πολίτη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (2 Βίντεο)

image002Με απλό, κατανοητό, γνήσια λαϊκό λόγο μια άνεργη γυναίκα –πρώην νεοδημοκράτισσα κατά δήλωσή της- έκανε την εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της και να απαντά .. άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.
Συγκεκριμένα την ρώτησε πώς μπορεί ανερυθρίαστα να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει . «Ποιοι ήταν οι στόχοι που είχε βάλει η Ν.Δ; ¨, αναρωτήθηκε. «Είχατε πει ότι θα συνεχίσετε να κλείνεται καταστήματα; Ότι θα αφήνεται τον κόσμο να πεινάει; Ότι θα δώσετε τους πλειστηριασμούς αβέρτα κουβέρτα στην τρόικα να κάνει ότι θέλει; Αυτοί ήταν οι στόχοι που είχε βάλει προεκλογικά ο Σαμαράς;», συμπλήρωσε.

Και με το παράπονο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της συνέχισε: Πηγαίνετε εσείς σπίτι σας και αφήστε την τρόικα να κυβερνά Γιατί σας πληρώνουμε εσάς τους βουλευτές; Για να κάνετε απλώς τους μεσάζοντες στην τρόικα; Ασε που ο μεσάζοντας κάνει κάποια δουλειά. Εσάς ότι σας το ζητάνε το παραχωρείτε δυο χρόνια τώρα ασταμάτητα.

Η Ασημακοπούλου σε αμηχανία και φανερά εκνευρισμένη, προσπάθησε να κινδυνολογήσει ότι αν βρεθεί ο Σύριζα στην κυβερνητική εξουσία «θα βρεθούμε πολύ χειρότερα», έχοντας λάβει όμως από την άνεργη γυναίκα προκαταβολικά την απάντηση ότι «Σε σύγκριση με τα ψέματα που έχετε πει εσείς ότι και να κάνει ο Σύριζα δεν πρόκειται να σας φτάσει».

Με σχεδόν δακρυσμένα μάτια η πρώην ομοϊδεάτισσα της Ασημακοπούλου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της λέγοντας: «Όταν λέει ο Σαμαράς ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να γυρίσει την Ελλάδα πίσω να θυμάται ότι με την πολιτική του έχει αφήσει τουλάχιστον 6..000 νεκρούς πίσω –σ.σ προφανώς εννοεί τους συμπολίτες μας που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία λόγο οικονομικής ανέχειας- και πολλούς πεινασμένους και άστεγους».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση, άνεργου πολίτη, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής που εξέφρασε απόψεις απ’ το οπτικό πρίσμα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, κάτι που σπάνια παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές οθόνες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *