Πειθαρχικός έλεγχος κατά τριών στρατεύσιμων μελών της ΚΝΕ (Βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ναυτεμπορικής», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) έχει ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος κατά τριών στρατεύσιμων -δύο οπλιτών θητείας και ενός δόκιμου-, οι οποίοι συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, εμφανίστηκαν να απευθύνουν ομιλία με αντιπολεμικό περιεχόμενο ενώ φόραγαν τη στολή τους με τον μπερέ και το εθνόσημο, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα 902 την πλήρη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους σε όλους τους νέους στρατευμένους που διώκονται γιατί ασκούν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να εκφράζονται πολιτικά και να συμμετέχουν στις λαϊκές και φιλειρηνικές εκδηλώσεις ενάντια στους πολέμους και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτούς, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς.

Την ίδια ώρα η Κομμουνιστική νεολαία Ελλάδας εκφράζει με ηχηρό τρόπο την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους σε όλους τους νέους στρατευμένους, που εναντιώνονται με όλους τους τρόπους στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που διεξάγονται στη “γειτονιά” μας.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση κυκλοφόρησε το παρακάτω σποτ στο οποίο ακούγεται το κομμάτι “Στρατηγέ” από το “Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου” του Μπ. Μπρεχτ σε μελοποίηση Θάνου Μικρούτσικου και ερμηνεία Γιάννη Κούτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *