Η Μάγδα Φύσσα, γύρισε την πλάτη στο πανηγυράκι της Σακελλαροπούλου και έδειξε για μια ακόμη φορά, τη μεγαλοσύνη της.

Γιατί, τι δουλειά έχει η Μάγδα, στη γιορτή της κατ΄ επίφαση “Δημοκρατίας”, μαζί με χουντολάγνους βουλευτές και πολιτευτές, γιούς χουντικών υπουργών, τριτοτέταρτες σταρλετίτσες και λοιπά παρατρεχάμενα τζουτζέκια ;;;
Η Μάγδα, το σύμβολο του αντιναζιστικού αγώνα, να φωτογραφίζεται δίπλα σε Μπογδάνους, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες, Πλεύρηδες ;;
Ύβρις και μόνο που σκέφθηκαν να την προσκαλέσουν.

Και επειδή, βλέπω από πολλούς, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν το μασκαριλίκι των “αριστερών” συμμετεχόντων στη φιέστα του ξεπλύματος, να φέρουν το επιχείρημα “Μα αυτό γίνεται 47 χρόνια, γιατί όχι και φέτος ;;;”.

– Γιατί φέτος έχει πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής και αποκαλύφθηκε το αδίστακτο, αυταρχικό πρόσωπο της ακραία νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης, που εν μέσω πανδημίας και θανατικού, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να εφαρμόσει την ακροδεξιά της ατζέντα.

– Γιατί το ακροδεξιό συνονθύλευμα που μας κυβερνά, καθημερινά ευτελίζει το σύνταγμα, αφαιρεί δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα και κατακτήσεις.

– Γιατί έχει επιδοθεί σε μια άνευ όρων καταστολή και εκφοβισμό της κοινωνίας, με στέρηση ελευθεριών, πρόστιμα και εν ψυχρώ βάρβαρες επιθέσεις σε κάθε κίνηση.

– Γιατί είναι πρωτοφανής, η εξαγορά των ΜΜΕ με δημόσιο χρήμα, η μαύρη προπαγάνδα και η φίμωση κάθε αντιπολιτευτικής φωνής.

– Γιατί είναι η πιο ακροδεξιά μεταπολιτευτικά κυβέρνηση.

– Γιατί δεν είναι ακριβώς χούντα, αλλά δεν είναι και κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

– Γιατί, τελικά, όσοι δεν αντιλαμβάνονται την ειδοποιό διαφορά της “κανονικότητας” των σημερινών συνθηκών, με αυτές που βιώναμε πριν από 1,5-2 χρόνια, δεν γνωρίζουν πού πατούν και πού πηγαίνουν. 

Πηγή: Πένυ Κορασίδου – f/b

2 απαντήσεις στο “Η Μάγδα Φύσσα, γύρισε την πλάτη στο πανηγυράκι της Σακελλαροπούλου και έδειξε για μια ακόμη φορά, τη μεγαλοσύνη της.”

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΑ! ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ – ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΎ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΌΝΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ! ΟΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΌΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΎΣ ΔΙΠΟΔΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ…ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΔΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΙΑΣΟΝΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *