Εχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου

• Όταν το υπουργείο παιδείας (!) καταγγέλθηκε από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την παραβίασή τους από την αμερικάνικη εταιρία Cisco η οποία, με μια από τις πιο αδιαφανείς συμφωνίες, και μέσω της άθλιας «τηλεκπαίδευσης» μετέφερε προσωπικά δεδομένα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών στην πέραν του Ατλαντικού έδρα της, σηκώθηκε κάποιος κουρνιαχτός στο κοινοβούλιο, αλλά η υπόθεση έμεινε εκεί και η καντηλανάφτισσα του υπουργείου, επέπληξε την Αρχή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων για ‘αλλαγή πλεύσης’! Κι ενώ είχαν κατάφωρα παραβιαστεί νόμοι και συνταγματικές αρχές, η ‘δικαιοσύνη’ κούρνιαζε στη θαλπωρή της κυβερνητικής αγκαλιάς.

• Όταν επιβλήθηκε πρόστιμο σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν, μέσα από μια μαζική παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και του ιατρικού απόρρητου, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είχε βρει τη σωστή «πλεύση» και σιώπησε εκκωφαντικά, η δικαιοσύνη συνέχισε να κουρνιάζει στην κυβερνητική θαλπωρή και να επιδικάζει πακτωλούς αναδρομικών για πάρτη της, κανένας κουρνιαχτός δε σηκώθηκε στο θέατρο του κοινοβουλίου και ο εμφυλιοσπαραγμός των κρετίνων έφτασε στο σημείο πλειοδοσίας του προστίμου, συνηγορώντας πια ανοιχτά στην κονιορτοποίηση κάθε έννοιας αστικού συνταγματικού δικαίου.

• ΤΩΡΑ, που για την εισαγωγή ασθενούς σε δημόσιο νοσοκομείο «απαιτείται η έγκριση της διοίκησης του νοσοκομείου», αλλιώς το κόστος θα επιβαρύνει το θεράποντα ιατρό, ας αναζητήσει ο καθένας το λόγο στο SICKO του Μάικλ Μουρ, στα διάτρητα ιατρικά «απόρρητα» και στο πόσο κοστοβόρα θα κρίνεται ως περίθαλψη. Μπορεί βέβαια, με την πάγια τακτική του γλείφειν, αυτός, ο καθένας, να αναζητήσει τα κονέ του με τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Η σειρά ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, δεν ολοκληρώθηκε, έχει πολλές σεζόν κι έπονται νέα ‘επεισόδια’.

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου – f/b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *