Εχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου

• Όταν το υπουργείο παιδείας (!) καταγγέλθηκε από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για την παραβίασή τους από την αμερικάνικη εταιρία Cisco η οποία, με μια από τις πιο αδιαφανείς συμφωνίες, και μέσω της άθλιας «τηλεκπαίδευσης» μετέφερε προσωπικά δεδομένα μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών στην πέραν του Ατλαντικού έδρα της, σηκώθηκε κάποιος κουρνιαχτός στο κοινοβούλιο, αλλά η υπόθεση έμεινε εκεί και η καντηλανάφτισσα του υπουργείου, επέπληξε την Αρχή Προστασίας προσωπικών Δεδομένων για ‘αλλαγή πλεύσης’! Κι ενώ είχαν κατάφωρα παραβιαστεί νόμοι και συνταγματικές αρχές, η ‘δικαιοσύνη’ κούρνιαζε στη θαλπωρή της κυβερνητικής αγκαλιάς.

• Όταν επιβλήθηκε πρόστιμο σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιάστηκαν, μέσα από μια μαζική παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και του ιατρικού απόρρητου, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είχε βρει τη σωστή «πλεύση» και σιώπησε εκκωφαντικά, η δικαιοσύνη συνέχισε να κουρνιάζει στην κυβερνητική θαλπωρή και να επιδικάζει πακτωλούς αναδρομικών για πάρτη της, κανένας κουρνιαχτός δε σηκώθηκε στο θέατρο του κοινοβουλίου και ο εμφυλιοσπαραγμός των κρετίνων έφτασε στο σημείο πλειοδοσίας του προστίμου, συνηγορώντας πια ανοιχτά στην κονιορτοποίηση κάθε έννοιας αστικού συνταγματικού δικαίου.

• ΤΩΡΑ, που για την εισαγωγή ασθενούς σε δημόσιο νοσοκομείο «απαιτείται η έγκριση της διοίκησης του νοσοκομείου», αλλιώς το κόστος θα επιβαρύνει το θεράποντα ιατρό, ας αναζητήσει ο καθένας το λόγο στο SICKO του Μάικλ Μουρ, στα διάτρητα ιατρικά «απόρρητα» και στο πόσο κοστοβόρα θα κρίνεται ως περίθαλψη. Μπορεί βέβαια, με την πάγια τακτική του γλείφειν, αυτός, ο καθένας, να αναζητήσει τα κονέ του με τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Η σειρά ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, δεν ολοκληρώθηκε, έχει πολλές σεζόν κι έπονται νέα ‘επεισόδια’.

Πηγή: Νίνα Γεωργιάδου – f/b

Μία απάντηση στο “Εχω τον έλεγχο των πιο κρυφών κυττάρων σου”

  1. Αυτά να τα βλέπουν αριστερουληδες της θεσμικής πρώτη φοράς που παλιότερα λόγω ταυτοτήτων θεοποίησαν τα προσωπικά δεδομένα ,φάτε σκατα λοιπόν ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΙ γιατί δεν είναι πρώτη φορά που η τιποτένια αριστερά της υποταγής προσκυνά την αστική της τάξη μάλλον σπάνιο το αντιθετο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *