Απίθανο υπουργείο Παιδείας… τρολάρει τον εαυτό του!

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία» σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, «η εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών των εκπαιδευτικών» ! Τώρα πως γίνεται αυτό με αποχή πάνω από 65% σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μόνο το υπουργείο Παιδείας ξέρει. Προφανώς τρολάρει το εαυτό του. 

Και εκείνο το ποσοστό συμμετοχής που είναι «υπερτριπλάσιο από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση» τι το ήθελε; Ξέχασε ότι τότε οι εκπαιδευτικοί απείχαν σε ποσοστό 90 και πλέον τα εκατό;

Άσε το άλλο. Γιατί δεν παρουσιάζουν τα αποτελέσματα; Πόσες ώρες θέλουν αφού όλα είναι ηλεκτρονικά και οι τοπικές εφορευτικές επιτροπές τα έβγαλαν σε λίγα λεπτά; 

Πιθανόν μετά τις πιέσεις, τους εκβιασμούς, τις ευχές για «καλή επιτυχία» της υπουργού «σε όλους τους υποψήφιους», μετά τις αυθαίρετες παρατάσεις για μια, δυο και τρεις ώρες έξω από κάθε διαδικασία, θα έχουμε και «μαγειρέματα». Γιατί το υπουργείο Παιδείας χρησιμοποιεί τη στατιστική όπως ο μεθυσμένος τους φανοστάτες. Όχι για να φωτιστεί αλλά για να στηριχθεί!

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας για τη συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών των εκπαιδευτικών στα Συμβούλια εκπροσώπησής τους.

Το ποσοστό συμμετοχής για το ΚΥΣΔΕ είναι 34,06% και για το ΚΥΣΠΕ 33,79%, υπερτριπλάσιο από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση.

Εν αναμονή συγκέντρωσης όλων των αποτελεσμάτων από τις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε θερμά όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και σε όσους συμμετείχαν σε αυτήν, ως ψηφοφόροι ή υποψήφιοι».

Πηγή: Χρήστος Κάτσικας – “ΕφΣυν”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *