Δεύτερος βουλευτής της Ν.Δ. σε ρόλο Πάτση

Νέα περίπτωση Πάτση αποκαλύπτει το Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ • Καταγγέλλει ότι ο βουλευτής της Ν.Δ. Παναγής Καππάτος είναι αποκλειστικός δικηγόρος εισπρακτικής που ασχολείται με πλειστηριασμούς • Τρίτη φορά που ο «γαλάζιος» πολιτικός απασχολεί την επικαιρότητα.

Τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Παναγή Καππάτο, κατονόμασε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αναφέροντας ότι εργάζεται ως αποκλειστικός δικηγόρος εισπρακτικής εταιρείας που ασχολείται με πλειστηριασμούς κατοικιών πολιτών.

Μιλώντας στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» ο βουλευτής Χανίων μίλησε για νέα περίπτωση Πάτση και ανέφερε ότι έχει αρχίσει και φουντώνει το θέμα με τον «γαλάζιο» βουλευτή, καθώς η υπόθεση εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες και σε δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, ο Παναγής Καππάτος εκπροσωπεί κατ΄ αποκλειστικότητα την εισπρακτική εταιρεία DoValue, η οποία, εκπροσωπώντας ξένο fund, έβγαλε στο σφυρί κύρια κατοικία πολίτη. 

Μάλιστα, ο τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε ότι «είναι απορίας άξιον αυτοί οι δικηγόροι και βουλευτές να επιλέγουν να εκπροσωπούν αυτούς τους τύπους και όχι τον κόσμο».

Παράλληλα, προειδοποίησε και με νέες αποκαλύψεις, λέγοντας ότι υπάρχει και τρίτος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, από το Νότιο Αιγαίο, που κάνει την ίδια δουλειά με τον κ. Καππάτο, όμως δεν έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα.

Έχει απασχολήσει την επικαιρότητα και στο παρελθόν

Η πρώτη φορά που ο εν λόγο βουλευτής είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη ήταν όταν ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε διαλόγους, οι οποίοι καταδείκνυαν ότι ο Παναγής Καππάτος ενημέρωνε τον καταδικασμένο, πλέον, παρουσιαστή, για την πορεία νομοσχεδίου που αφορούσε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Τότε ο κ. Καππάτος είχε υποστηρίξει ότι επειδή ήταν εισηγητής του νομοσχεδίου συνομιλούσε με… απλούς πολίτες.

Όμως, ο Παναγής Καππάτος επανήλθε στην επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες όταν τοπικά μέσα της Κεφαλονιάς αποκάλυψαν ότι ο βουλευτής έλαβε, νόμιμα, αποζημίωση 15.000 ευρώ για ζημίες του δικηγορικού του γραφείου από την περίοδο της πανδημίας. Τότε είχε ασκηθεί κριτική προς τον κ. Καππάτο για το γεγονός ότι προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, ενώ λάμβανε κανονικά τη βουλευτική του αποζημίωση. 

Πηγή: “ΕφΣυν

Μία απάντηση στο “Δεύτερος βουλευτής της Ν.Δ. σε ρόλο Πάτση”

  1. Μπράβο ρε Παύλο από τους λίγους αν και όταν ήσαν στην κυβέρνηση…κου κου ρουκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *