«Δημοσιογράφος του κώλου» VS «συκοφάντη και βρωμιάρη»

Εχει την πλάκα του να παρακολουθείς τον Νίκο Χατζηνικολάου, να έχει χάσει εντελώς την προσποιητή αστική του ευγένεια, με την οποία μας παρουσιάζεται στις δημόσιες τοποθετήσεις του και να βρίσκεται σε παράκρουση χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που δεν το είχαμε συνηθίσει από τον “έγκριτο”. Αποδέκτης του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σε συνέχεια μιας αντιπαράθεσης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και όπως φαίνεται θα εξελιχθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Και το θέμα είναι ότι είμαστε λίγοι σ’ αυτόν τον τόπο και όλοι γνωριζόμαστε. Απ’ αυτή την άποψη διατυπώνουμε μια “αφελή” ερώτηση: Πώς είναι δυνατόν ένας ιδιοκτήτης ομίλου ΜΜΕ να νιώθει θιγμένος από μια ανάρτηση που θεωρεί ότι τον στοχοποιεί και να αποκαλεί αυτόν που την έκανε “άσχετο, άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη“, ενώ τον τύπο που τον έχει χαρακτηρίσει  «βουτυρομπεμπέ της Πολιτεία», «καραγκιοζάκο», «δημοσιογράφο του κώλου», «γλύφτη», «ρόμπα» να τον έχει ανταμείψει αφού τον σιτίζει απ’ τον ταμείο των επιχειρήσεων του;

Και κάτι άλλο. Αφού ο Ν. Χατζηνικολάου θα οδηγήσει τον Παύλο Πολακη στα αστικά δικαστήρια για “να του πάρει το κοπάδι στην Κρήτη και να στηθεί το γλέντι” για να δικαιωθεί ηθικά, υποτίθεται, για τις διαδικτυακές τοποθετήσεις του αψύ Σφακιανού, γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία όταν ένας πλουτοκράτης, ο Γιάννης Αλαφούζους, τον κατηγορούσε δημόσια ότι έχει εκβιάσει τραπεζίτες για να τον υπερδανίσουν και ότι γλύφει κυβερνήσεις για να του χαρίσουν τα χρέη του; Κι αυτά είναι ελάχιστα απ’ το βιογραφικό του Νίκου Χατζηνικολάου. Πολλά περισσότερα διαβάστε εδώ.

Και για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, την άποψη μας για τον Πολάκη την έχουμε διατυπώσει ξεκάθαρα. Αυτό το σκηνικό δηλαδή που παρακολουθούμε, δεν είναι είναι τίποτε άλλο παρά ένα παραπολιτικό επεισόδιο στον βούρκο της αστικής πολιτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *