Οταν ο άθλιος Παύλος Τσίμας συναντάει τον συκοφάντη πρωθυπουργό.

Ο Παύλος Τσίμας δεν είναι παρά ένα γλοιώδες, αποκρουστικό, υποκείμενο που παριστάνει τον δημοσιογράφο. Πραγματικά μόνο αηδία και θλίψη μπορείς να αισθανθείς για το κατάντημα του υπαλλήλου του Αλαφούζου που σήμερα δεν προσποιείται καν κάτι άλλο απ’ αυτό που είναι: δουλοπρεπή σκυλί του αφεντικού του και φερέφωνο του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Αλλωστε γνωρίζουμε από το παρελθόν πόσο στημένες είναι οι συνεντεύξεις του πρωθυπουργού στα μαγαζιά του Αλαφούζου. Η εκφορά όμως σήμερα του πρωθυπουργικού λόγου, δεν ήταν παρά μια πρωτοφανή προσπάθεια συκοφάντησης του φοιτητικού κινήματος που παλεύει ενάντια στην κυβερνητική πρόθεση για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

«Οι πρυτάνεις έχουν ευθύνη να ενημερώνουν για παράνομες πράξεις για να εκκενώνει -σ.σ η αστυνομία- καταλήψεις. Μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να νομιμοποιεί την κατάληψη που από τη φύση της ως πράξη είναι παράνομη. Γιατί μια εντός εισαγωγικών δημοκρατική διαδικασία μια συνέλευση φοιτητών δεν μπορεί να δικαιολογεί μια παράνομη πράξη. Είναι σα να βρισκόμαστε εδώ στο στούντιο δέκα άτομα και να αποφασίζουμε δημοκρατικά να πάμε να ληστέψουμε το διπλανό μπακάλικο».

Μάλιστα. Πρωθυπουργός και να παρουσιάζει τους δεκάδες χιλιάδες αγωνιζόμενους φοιτητές σαν κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου! Δεν θυμόμαστε να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο …. Και ο Παύλος Τσίμας τον άκουγε συγκαταβατικά.

Υ.Γ: Βασισμένη σε στοιχεία που υπάρχουν στην δικογραφία για την Siemens η δημοσιογράφος Αριστέας Μπουγάτσου, έγραφε σε ρεπορτάζ της το οποίο δημοσιεύτηκε στην “Ελευθεροτυπία” στις 22 Ιούλη του 2009:

  • Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε εκλεκτικές σχέσεις με δημοσιογράφους. Το απέδειξαν τα στοιχεία των κοινωνικών εκδηλώσεων που προσεκτικά οργάνωνε, είτε με ταξίδια στο πλαίσιο των αγώνων της Formula Ι είτε σε θέρετρα του Τιρόλο, είτε σε κλειστά δείπνα στο σπίτι του. Οι συνδαιτυμόνες του δημοσιογράφοι εκπλήρωναν τον κανόνα του power possition στα media, ήταν προβεβλημένοι και περιβάλλονταν από αποδοχή.
  • Ο Παύλος Τσίμας ήταν ένας από αυτούς. Εμφανίζεται ως προσκεκλημένος του Μ. Χριστοφοράκου (και) σε τρία τουλάχιστον κλειστά δείπνα (Νοέμβριος 2005, Φεβρουάριος 2006, Φεβρουάριος 2007). Σ’ αυτό του Φεβρουαρίου του 2006 ως προσκεκλημένη του Μ. Χριστοφοράκου στην οικία του εμφανίζεται να είναι και η Ολγα Τρέμη, η κυρίαρχος των ειδήσεων των οκτώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *