Τι να σχολιάσεις περαιτέρω για την Λίνα Κλείτου πέρα ότι είναι ένα “μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι”, που προκαλεί;

Χαροπάλευε ο 16χρονος, Ρομά, Κώστα Φραγκούλη, -πριν καταλήξει στο μνήμα από τις σφαίρες μπάτσων αφήνοντας μια νέα κοπέλα χήρα και ορφανό ένα βρέφος- όταν έκανε την παραπάνω ανάρτηση η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου για να πάρει την κατάλληλη απάντηση από τον αγωνιστή γιατρό ο οποίος μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει ένα “μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι”, που προκαλεί.

Το μοναδικό “προσόν” της Λίνα Κλείτου, η οποία βρέθηκε να έχει δημόσιο λόγο, είναι η  οικογενειακή  της καταγωγή – είναι κόρη του επί χρόνια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νικόλαου Κλείτου- και έτσι βρέθηκε για χρόνια κρατικοδίαιτη, και σήμερα για μια ακόμα φορά, δείχνει την εσωτερική της σαπίλα.

Προφανώς το δεξιό άθλιο υποκείμενο γνωρίζει ότι ο “τυπάκος”, όπως αποκαλεί τον Γιάννη Μάγγο, είναι ένας χαροκαμένος πατέρας που αγωνίζεται για να μην μείνουν ατιμώρητοι οι δολοφόνοι του παιδιού του. Για την “κυρία”, λοιπόν δημοσιολόγο η εικόνα του αγωνιστή Μάγου με το “κατσιασμένο επαναστατικό μαλλί” – πάλι καλά που δεν το είπε και αναρχοάπλυτο– αποτελεί εικόνα “αποτυχίας του προοδευτικού σκοταδισμού”.

Τι να σχολιάσεις περαιτέρω για την Λίνα Κλείτου πέρα ότι είναι ένα “μισάνθρωπο φασιστοειδές ημιναζίδι”, που προκαλεί;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *