Ξεπεράσει κάθε όριο η εξουσιαστική αλαζονία των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εξουσιαστική αλαζονία των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης. Και αν δρόμενα όπως αυτό που θα αναφέρουμε παρακάτω γίνονται δημόσια, αδιαφορώντας από τα εξουσιαστικά παχύδερμα ο σάλος που θα ξεσηκωθεί σε βάρος τους, μπορείτε να υποθέσετε τι πιέσεις ασκούν τα ίδια πρόσωπα παρασκηνιακά.

Το πρώτο -αν και όχι αξιοσημείωτο- είναι ότι δεν αναφέρεται, από τα ΜΜΕ το όνομα του νεοδημοκράτη βουλευτή – τραμούκου, ο οποίος “σε πασίγνωστο ιδιωτικό σχολείο των βορείων προαστίων”, -ούτε αυτό κατονομάζεται- επιτέθηκε έντονα φραστικά και κάνοντας χειρονομίες σε καθηγητή του σχολείου. Ο λόγος ήταν ότι ο εθνοπατέρας εκτίμησε ότι ο καθηγητής δεν “σεβάστηκε” ότι είχε να βαθμολογήσει παιδί “αρίστου” νεοδημοκράτη και έτσι του έβαλε -κατά την γνώμη του- χαμηλούς βαθμούς.

Η “οργή” και “αγανάκτηση” του βουλευτερά εκδηλώθηκε με απειλές προς το πρόσωπο του εκπαιδευτικού του τύπου “θα σε τελειώσω, θα δεις τι θα πάθεις, θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας” κτλ.

Για το ζήτημα ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές τόσο στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου όσο και στο σύλλογο γονέων γνωστοποιώντας επισήμως το περιστατικό.

Kαλό είναι να μην αναρωτηθείτε από που αντλεί την δυνατότητα συμπεριφοράς αυτός ο βουλευτής. Και αν επιμένεται θυμηθείτε μια περασμένη ιστορία του 2012. Τότε που το Κολλέγιο Αθηνών απέλυε την καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει. Μια εκπαιδευτικό που βρέθηκε στον δρόμο τρία χρόνια πριν από την συνταξιοδότησή της, έχοντας μια λαμπρή καριέρα σε Αγγλία Αμερική, και Ελλάδα, 29 ετών.

Θα θεωρήσει ο Μητσοτάκης να κάνει κάποια επικοινωνιακή κίνηση μετά τον σάλο που δημιούργησε η τραμπούκικη κίνησξ του βουλευτού του; Μένει να το δούμε.

Υ Γ: Ο Σαμαράς δικαιώθηκε δικαστικά ενώ ο γιός του αποφοίτησε με έπαινο και με τρία έπαθλα. Η κυρία Μπουλούτα πέθανε το Νοέμβριο του 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *