Μια αλήτικη ενέργεια της lifo με στόχο την συλλογικότητα του Ρουβίκωνα

“Η LIFO καιρό τώρα παίζει τη γραμμή της θεωρίας των δύο άκρων με τον δήθεν αθώο απολιτίκ τρόπο είτε της χαζοχαρούμενης νοσταλγίας είτε της σουσουδίστικης καταγγελίας. Αποκορύφωμα το τραγικό εξώφυλλο τον περασμένο Φλεβάρη με έναν αναρχικό και έναν χρυσαυγίτη (όπως τους αντιλαμβάνεται το lifestyle της χιπστέρικης υστερίας) πλάτη με πλάτη και τίτλο «Δυο ξένοι στην ίδια πόλη». Παλαιότερα είχε χτυπήσει πάλι με εξώφυλλο σε κόκκινο φόντο και δύο λευκές ανθρώπινες φιγούρες πιασμένες σε ένα σφυροδρέπανο και έναν αγκυλωτό σταυρό· τίτλος «Η ελληνική γοητεία του φασισμού»”. Από περασμένη ανάρτησή μας.

Η δημοσιογραφική αλητεία των γραφιάδων της ιστοσελίδας lifo χτύπησε για μια ακόμα φορά κόκκινο. Κάνουν αναφορά σε μια είδηση του αστυνομικού δελτίου και την συνοδεύουν με μια φωτογραφία ενός περιπολικού έξω από το Κ*ΒΟΞ. Οι συνειρμοί που επιδιώκουν να δημιουργήσει το δημοσιογραφικό σκουπιδαριό του ιστότοπου αυτονόητοι. Και δεν έχει σημασία που τελικά μετά την κατακραυγή που εισέπραξε αναγκάστηκε να κατεβάσει την φώτο της ανάρτησης, αφού εξακολουθεί να υπάρχει σε ιστοσελίδες που αναδημοσίευσαν την ανάρτηση.

Και φυσικά εδώ δεν χωράει καμιά δικαιολογία. Εχουμε μια αλήτικη ενέργεια της lifo με στόχο την συλλογικότητα του Ρουβίκωνα. Ισως πια σε τέτοιες περιπτώσεις να μην αρκούν οι απλές διαμαρτυρίες άσχετα αν αναγκάζουν τους δημοσιοκάφρους να αναδιπλωθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *