Παύλος Ασλανίδης (χαροκαμένος πατέρας που έχασε το παιδί του στο έγκλημα των Τεμπών): “Οι άνθρωποι είναι καρτέλ κανονικό, κυβερνώσα μαφία είναι”

Πολύ καλό το ρεπορτάζ που διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Νέα Κρήτη για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο από κόσμο, πάρκο Γεωργιάδη – στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου για το έγκλημα των Τεμπών με κεντρικούς ομιλητές την Μαρία Καρυσιτανού, τον Παύλο Ασλανίδη και τη νομική σύμβουλο Ελεονώρα Γεωργίου.

Η μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά και οι τοποθετήσεις των ομιλητών μας κάνουν να ελπίζουμε ότι η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης των υπευθύνων αυτού του κρατικού εγκλήματος θα συναντήσει δυσκολίες στην υλοποίησή της.

Η κυρία Μαρία Καρυστιανού, σε μια οργισμένη αλλά και συναισθηματικά ομιλία τόνισε πως είναι κρίμα να «αναγκαζόμαστε να ζητάμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Ελευθερία λόγου, ελευθερία, πραγματική, ατομική ή συλλογική και όχι εισαγωγής! Δεν ήξερα πως της κληρονόμησα κυβερνώντες που ήταν σε θέση να την κάψουν ζωντανή.Τώρα ξέρω!». Και συνέχισε «Αντί να τους απασχολεί αν θα πάνε φυλακή, νοιάζονται για τα αποτελέσματα των εκλογών. Αλήθεια, όταν αποδείξουμε την ενοχή τους, πώς θα δικαιολογήσουν την ανεμπόδιστη συμμετοχή τους στις εκλογές και την παρουσία τους στη Βουλή; Αν είχαν ποτέ ανθρωπιά ή στην πορεία την έχασαν, δεν με απασχολεί! Και από τη στιγμή που έχω χάσει το παιδί μου εξαιτίας τους, είναι κάτι που δεν με αφορά να δω με συμπόνοια, κάθε άλλο. Δεν γνωρίζω αν όσοι έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ζωής μας είναι από αυτόν τον κόσμο ή πρεσβεύουν κάτι ξένο από αγάπη. Ξένο είναι σίγουρα απέναντι στα πρόσωπα των παιδιών μας. Αυτό το γνωρίζω. Δεν ξέρω, αν ξεκίνησε έτσι αυτό το κακό ή αν στην πορεία εξελίχθηκε σε τέτοιο τέρας».

Από την πλευρά του, ο Παύλος Ασλανίδης (χαροκομμένος πατέρας που έχασε το παιδί του στο έγκλημα των Τεμπών), ήταν πιο κατηγορηματικός: “Οι άνθρωποι είναι καρτέλ κανονικό, κυβερνώσα μαφία είναι” είπε στην τοποθέτησή του και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *