Μια κάποια δημοσιογράφος της σειράς ονόματι Ρέα Βιτάλη, που αρθρογραφεί στο Protagon, στο αποσμητικό στην τουαλέτα της κυβέρνησης, όπως χαρακτηρίσαμε αυτή την ιστοσελίδα δίπλα στους πέντε fake αρθρογράφους, που διαθέτει αυτό το σάιτ. Τα τρολ, δηλαδή, υποκαθιστούν τους κανονικούς δημοσιογράφους με κείμενα «αγνώστου πατρότητας» αλλά εμφανέστατης στόχευσης, όπως ακριβώς τα “παιδιά” της Ομάδας Αλήθειας. Και εδώ έχουν γίνει γνωστά μόνο δυο ονόματα, των επικεφαλής της Ο.Α. (Σημερινό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι στην εν λόγο ομάδα βρίσκονται και οι Johnny Hoston, και Zukhov)
Ολοι αυτοί δεν είναι παρά ενθουσιώδεις υμνωδοί του Μωυσή-Κυριάκου, τα ανδραγαθήματα του οποίου ξεδιπλώνονταν καθημερινά με επικές περιγραφές που θα ζήλευαν και οι ήρωες της Μυθολογίας. Δίπλα τους προστέθηκε και η επώνυμη Ρέα Βιτάλη, για να μας εμφανίσει μια υμνωδία -μέρες που είναι – για την νεοδημοκρατική “Ομάδα Αλητείας”.
Η “κυρία” αυτή, έχει παρελθόν και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο. Οι υπηρεσίες που προσέφερε στην Νέα Δημοκρατία εκτιμήθηκαν και είχαν αντίκρισμα άμεσα:

Τώρα η “κ” αυτή ήρθε να συστρατευτεί στο μέτωπο που ηγούνται η συνάδελφοι της Μουμτζής και Καμπουράκης υψώνοντας τοίχος υπεράσπισης στην Ομάδα Αλητείας της Ν.Δ.
Με λίγες παρεμβάσεις όμως, το κείμενο της Ρέας Βιτάλη γίνεται … μούρλια:
Αφήστε μια απάντηση