Ενα στιγμιότυπο απ’ το παρελθόν του ξεφτιλισμένου πολιτικού, “μεγάλου αδελφού του Αδωνι”, Ανδρέα Λοβέρδου.

Αν σας διαφεύγει, το σημερινό “απόκτημα” του κυβερνητικού κόμματος, που τόσο σχολιάστηκε, ο Αντρέας Λοβέρδος, σε ανύποπτο χρόνο, για να δείξει πόσο καλές φιλικές σχέσεις έχει με τον αντιπρόεδρο του κυβερνητικού κόμματος είχε δηλώσει: “Ο Άδωνις είναι ο μικρός μου αδελφός“.

Και προφανώς αν και δεν έχουν ίδια κληρονομικά γονίδια οι δυο τους, έχουν όμως ταυτόσημη συμπεριφορά σε αρκετά πράγματα, πέρα απ’ το ότι βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα -και ξεμπερδεψαν χωρίς καν αμυχές- από το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis.

Και εννοούμε ότι συναγωνίζονται και οι δυο τους την Κομανέτσι στις επιδόσεις της. Οπως λοιπόν ο Γεωργιάδης μας έλεγε ότι ο ο Α. Σαμαράς διαθέτει “πολιτική σκέψη νηπίου παιδιού”, ο Κ. Καραμανλής είναι “ανεπάγγελτος, τελμπεχανάς” και ο Κ. Μητσοτάκης “λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος του πολιτικού συστήματος” και τελικά βρέθηκε πρωτοκλασάτος υπουργός του Μητσοτάκη, κάτι ανάλογο έπραττε και ο “μεγάλος αδελφός” του, που σήμερα προσδοκά να έχει την ίδια πολιτική τύχη με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί πλατιά στο διαδίκτυο ακούμε τον Λοβέρδο να διαπιστώνει: «Στην Ελλάδα των καρτέλ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η κυβέρνηση των καρτέλ. Δεν υπάρχει καρτέλ που να μην έχει υπηρετηθεί, τους υπηρετεί. Υπηρετεί την κερδοσκοπία». Σήμερα ο ίδιος ξεφτιλισμένος πολιτικάντης δηλώνει: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα».

Συνηθισμένες καταστάσεις στον αστικό κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *