Παρανοϊκοί, φασίστες, επίδοξοι μακελάρηδες

002Η ιστορία με τους παρανοϊκούς φασίστες επίδοξους «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Και όσοι δεν έχουν ολοκληρωμένη άποψη απ’ αυτή την εθνικιστική εγκληματική ομάδα θα την αποκτήσουν διαβάζοντας το παρακάτω δημοσίευμα που υπάρχει στο «Εθνος της Κυριακής» και υπογράφουν ο Λευτέρης Μπιντέλας και η Μαρία Ψαρά.

Ο λόγος που παραθέτουμε ολόκληρο το σχετικό τρισέλιδο δημοσίευμα είναι ένας και μοναδικός. Μαθαίνουμε ότι αυτό το «φρούτο» με τις «Ομάδες Ε» έχει προϊστορία. Ο πρώτος «διδάξας» αυτών των ηλιθιοτήτων είναι κάποιος Γ. Πάλμος ο οποίος μάλιστα πλάσαρε φανταστικά υπερόπλα σε συναντήσεις με υπουργούς! Επιστημονικής φαντασίες είναι οι παπαριές που μας λέει, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι –αν δεχθούμε την βασιμότητα του δημοσιεύματος- αυτές οι αντιλήψεις έχουν αποδέκτες!

Το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Ο Ορκος του Μίσους που έδιναν οι ακροδεξιοί τρομοκράτες

«Πατέρα Ζευς άκουσε τους υιούς σου και αυτά πράξε. Ορκίζομαι εις έναν και μοναδικό Θεό, Ζεύς, και στη μήτωρ Ελλάς αιώνια πίστη, αδελφότητα με τα αδέλφια μου τους Ελλάνιους υιούς. Ορκίζομαι, να μην προδώσω, εγκαταλείψω τα αδέρφια μου, Ομάδα Εψιλον – ΕΥ».
Με λόγια πίστης στον Δία και υποσχέσεις για πόλεμο «με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην», ορκίζονταν τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον – ΕΥ». Το κείμενο-ντοκουμέντο εντοπίστηκε ανάμεσα στα κατασχεμένα των πέντε συλληφθέντων που ήταν έτοιμοι να πυροδοτήσουν τέσσερις βόμβες μεγάλης ισχύος -«δολοφονικές» τις χαρακτήρισαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.- σε κεντρικά δημόσια κτίρια της Καλαμάτας.

«Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό και στον Θεό μου Ζεύς, ότι θα μάχομαι και θα πολεμώ με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να ελευθερωθεί η πατρίς Ελλάς και το γένος των Ελλην και για να παραμένουν ελεύθεροι για όσο μπορώ και ζω. Ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό να πατάξω και να εξοντώσω οποιοδήποτε εχθρό της Ελλάς και των Ελλην που αποικούν στην Ελλάς με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Ορκίζομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να πολεμώ να μάχομαι τον εχθρό και να προστατεύω την Ελλάς και τους Ελλην. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Ελλην. Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω οι Ελλην», συνέχιζαν τον όρκο τα μέλη της οργάνωσης.

Η απολογία. Μυημένη στην «Ομάδα Εψιλον – ΕΥ» ήταν οι επίδοξοι μακελάρηδες που προφυλακίστηκαν ύστερα από την απολογία τους στον ανακριτή. Στις Αρχές δήλωσαν ανερυθρίαστα ότι οι βομβιστικές επιθέσεις ήταν η αρχή ενός ευρύτερου σχεδίου για την ανατροπή του συστήματος. Τους στόχους και τους εχθρούς τους είχαν συμπεριλάβει σε 11σέλιδη προκήρυξη-μανιφέστο, που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντόπισαν στο σπίτι του 52χρονου ιδεολογικού «καθοδηγητή» της ομάδας.

Το κείμενο που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» είναι αποκαλυπτικό ως προς την ιδεολογία της εθνικιστικής ομάδας, που αντλεί οπαδούς από τη δεξαμενή της ακροδεξιάς. Πρόκειται για αρχείο που ενώ τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον – ΕΥ» ισχυρίζονταν ότι είχαν εντοπίσει στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχαν συντάξει οι ίδιοι, προκειμένου να «αποκαλύψουν» στους ομοϊδεάτες τους γιατί έπρεπε να δράσουν.

Το ντοκουμέντο έχει τίτλο «Υπερμνημόνιο και η επιβαλλόμενη μία νέα παγκόσμιος μασονική υπερθρησκεία και εκκλησία από το 2016 έως το 2020» και υποτίθεται ότι έχει υπογράφει μυστικά τον Ιούνιο του 2014 στο Στρασβούργο. «Από το περιεχόμενο, τις καταθέσεις τους, αλλά και τα κείμενα που έχουν συντάξει στο πλαίσιο της Ομάδας Εψιλον -ΕΥ, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο κείμενο το έχουν γράψει οι ίδιοι. Πρόκειται για μία οργάνωση που δεν είναι αυθύπαρκτη, αλλά χαρακτηρίζεται από την άρνηση σε πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούμε ότι αυτά που συμπεριλαμβάνονται στις 11 σελίδες, είναι το σχέδιο που είχαν στα σκαριά», εξήγησε αστυνομικός της Καλαμάτας που συμμετείχε στις έρευνες.

Σκοτεινές δυνάμεις. «Για να διαπιστώσετε ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως, της ερχομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων καθώς και της μιας παγκόσμιας εκκλησίας και θρησκείας, η οποία τελευταία είναι γνωστή ως M.R.A., δηλαδή MUDANA RELIGIO ADUNATA = ΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ», σημειώνουν στην εισαγωγή του κειμένου που φέρει την υπογραφή «ΚΕΡΕΘ ΤΑΝΑΙΣ Σ.Ν.Ν. Υ.Σ.».

«Το όνειρο όλων των αντι-Χρίστων Δυνάμεων που όλα αυτά τα χρόνια λυσσαλέως πολεμούν την Ελλάδα και την Ορθόδοξη Εκκλησία, με την εφαρμογή αυτού του ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, οδεύει προς πλήρη υλοποίηση. Δυστυχώς όμως ότι οι πρώτοι συνεργάτες όλων αυτών των σκοτεινών δυνάμεων είναι οι πλείστοι των προβατόσχημων εκ των πολιτικών και εκκλησιαστικών θώκων, δηλαδή Πατριάρχες, Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες, Ηγούμενοι, καθηγητές πανεπιστημίου κ.ά., οι οποίοι “δουλεύουν” από χρόνια δραστηρίως και κυρίως “κρυφά” σε διάφορα, πλην των πολιτικών, σε παγκοσμιοποιητικά και οικουμενιστικά κέντρα, όπως το Π.Σ.Ε. (παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών), Μπουσάν, Μποζέ, Essex, Πατριαρχεία, Ιερά Μονή Κύκκου, Κολυμπάρι Κρήτης, αλλά και σε αυτό ακόμη το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ», σημειώνουν.

Το υπερμνημόνιο. Οπως ισχυρίζονται τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον – ΕΥ», το «Υπερ-μνημόνιο» θα έχει εφαρμογή σε όλα τα επίπεδα από συγκεκριμένες ημερομηνίες, που αναφέρονται σε τίτλους στο 11σέλιδο κείμενο. Μεταξύ πολλών άλλων, διαβάζουμε για «Εισαγωγή στην εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλαχτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016», για «Εισαγωγή εορτής για το εβραϊκό ολοκαύτωμα, με ειδική ακολουθία σε όλες τις Χριστιανικές Εκκλησίες. Η εορτή ορίζεται τρεις (3) φορές τον χρόνο, ειδικότερα στις 27 Ιανουάριου, 21 Απριλίου, την Β Κυριακή Χριστιανική του αποκαλούμενου Αγίου Θωμά. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 1.7.2016» και για «Δημιουργία πολυεθνικών στρατών και όχι εθνικών στρατών κατά τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, από 30.1.2017, και συγχρόνως κατάργηση όπου ισχύει στην Ε.Ε. της υποχρεωτικής θητείας».

Επίσης, θα επιβληθεί, όπως σημειώνουν, η «Αποδοχή ομοφυλοφιλικής δραστηριότητας – να παρελαύνουν ελευθέρως και τακτικώς, σε όλες τις οδούς των πόλεων της ευρωπαϊκής ενώσεως, από 16.8.2016» καθώς και φυσικά, η «Νομιμοποίηση όλων των μεταναστών σε όλα τα κράτη ευρωπαϊκής ενώσεως, άνευ όρων, από 19.11.2016».

Αν δεν τους πιάναμε τώρα, θα τους χάναμε στον Ταΰγετο

image004«ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ να υπάρξει νεκρός από τις ενέργειές μας, ωστόσο, ο αγώνας μας είναι ιερός…», φέρεται να απάντησε στην ερώτηση του ανακριτή ο 52χρονος αρχηγός της «Ομάδας Εψιλον» που συνελήφθη στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με πληροφορία του «Εθνους της Κυριακής», αστυνομικές και δικαστικές αρχές εντυπωσιάστηκαν από την αφοσίωση των επίδοξων «μακελάρηδων της Καλαμάτας» στον αρχηγό και στην ιδεολογία τους.

Πρώτος απολογήθηκε ο 30χρονος Δραμινός και υπαρχηγός  της ομάδας, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο βομβιστικές ενέργειες σε Καλαμάτα και Μυστρά, και ομολόγησε ότι δεν σκόπευαν να σταματήσουν. Εξαπέλυσε επίθεση κατά πολιτικών, αλλοδαπών και άλλων εχθρών των «Ελλην», ενώ δήλωσε πως δεν έχουν καμία συγγένεια με κανέναν πολιτικό χώρο, θεωρώντας όλα τα κόμματα διεφθαρμένα. «Να απελευθερώσουμε τους Ελλην και την Ελλάς» απάντησε στους αστυνομικούς ο 30χρονος υπαρχηγός, γεροδεμένος με κοντό μαλλί και αρχαιοελληνικό μούσι, όταν ερωτήθηκε γιατί έβαλαν τις βόμβες.

Πειθαρχία και βία. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εντυπωσιάστηκαν και από την πειθαρχία των μελών της «Ομάδας Εψιλον», καθώς όλοι υποστήριξαν ακριβώς τα ίδια πράγματα στις καταθέσεις τους. «Δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση, δεν επιχείρησε κανείς να μεταθέσει τις ευθύνες των πράξεών τους. Ισα ίσα, ανέλαβαν πλήρως την ευθύνη και τάχθηκαν πίσω από τον αρχηγό τους», υποστήριξε στο «Εθνος της Κυριακής» αξιωματικός που συμμετείχε στις ανακρίσεις.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» είχαν κατασκευάσει στη Δράμα τους τέσσερις εκρηκτικούς μηχανισμούς που βρέθηκαν στο σπίτι του αρχηγού και ταξίδεψαν με αυτοκίνητο στην Καλαμάτα. Η τελική συναρμολόγηση και «αναβάθμιση» των βομβών έγινε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο πατρικό σπίτι του 52χρονου αρχηγού, στα Φραγκόλιμνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κλιμάκιο των πυροτεχνουργών που εξέτασε τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, διαπίστωσε πως ήταν αρκετά εξελιγμένοι και κατασκευάστηκαν από άτομο που έχει λάβει σχετική εκπαίδευση : πιθανόν στον Στρατό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο «Εθνος της Κυριακής» ότι οι πέντε συλληφθέντες είχαν έτοιμο το σχέδιο των επιθέσεών τους, το οποίο προέβλεπε κλιμάκωση της βίας.

Το πρώτο στάδιο ήταν η τοποθέτηση των δύο μηχανισμών σε Καλαμάτα και Μυστρά.

Το δεύτερο περιελάμβανε την τοποθέτηση πιο ισχυρών βομβών, σε Εισαγγελία, Αστυνομία, Δημαρχείο, ΔΟΥ, Περιφέρεια κ.ά. Αν το σχέδιό τους δεν λάμβανε την επιθυμητή δημοσιότητα και προσοχή από τις αστυνομικές αρχές, τότε θα τοποθετούσαν ακόμη πιο ισχυρές βόμβες, εμπλουτισμένες με μονόβολα, τα οποία θα εκτοξεύονταν κατά την έκρηξη. Παράλληλα, η ισχύς των μηχανισμών θα ήταν δεκαπλάσια, ικανή να κατεδαφίσει ένα κτίριο.

«Ηταν ευτύχημα που τους συλλάβαμε εγκαίρως, διότι αν έφευγαν για το βουνό δεν θα τους βρίσκαμε ποτέ. Είχαν εντοπίσει καταφύγιο στον Ταΰγετο, το οποίο πιστεύουμε ότι είχαν εξοπλίσει και επρόκειτο να στρατοπεδεύσουν εκεί, εφορμώντας τις νύχτες κατά των στόχων τους. Στα αυτοκίνητα και τα σπίτια τους βρήκαμε πιο άρτιο εξοπλισμό και από στρατιωτική μονάδα. Είχαν επάρκεια σε φάρμακα, τροφές, ρουχισμό, ενώ φαίνεται πως είχαν λάβει εκπαίδευση. Οταν τους συλλάβαμε, πραγματοποιούσαν κατόπτευση των νέων τους στόχων», δηλώνει αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ηταν τόσο φανατισμένα τα μέλη της «Ομάδας Εψιλον» και είχαν ασπαστεί πλήρως την ιδεολογία της οργάνωσης, που ακολούθησαν πιστά τον 52χρονο Καλαματιανό στην εφαρμογή του σχεδίου. Η κατήχηση γινόταν με τον αρχηγό στην Κύπρο, όπου διατηρούσε μαγαζί με υπολογιστές έξω από τη Λεμεσό, και τα υπόλοιπα μέλη στη Δράμα και Χαλκιδική. Οι συνομιλίες τους γίνονταν μέσω της ιστοσελίδας, ενώ έχουν εξακριβωθεί από τις Αρχές και επαφές του 52χρονου στη Βόρεια Ελλάδα. Ομως, οι Αρχές ερευνούν επαφές του αρχηγού της «Ομάδας Εψιλον» με άλλους οπαδούς σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κεντρική Μακεδονία.

image006

Πλάσαραν φανταστικά υπερόπλα σε συναντήσεις με υπουργούς!

Ο Γ. Πάλμος, διαχειριστής της αυθεντικής όπως ισχυρίζεται «Ομάδας Εψιλον», είχε συναντήσει το 2011 τον αν. υπουργό Αμυνας, Γεώργιο Γεωργίου, για την προώθηση εξοπλισμών που είχε εφεύρει η επιστημονική ομάδα της οργάνωσης, ανάμεσα τους και ο περίφημος Παλμικός Κινητήρας.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του «Εθνους» για τη δράση της «Ομάδας Ε – ΕΥ, Τάγμα Ελλήνων Μαχητών», τα μέλη της οποίας σκόπευαν να ανατινάξουν δημόσια και κυβερνητικά κτίρια στην Καλαμάτα, έφεραν στην επιφάνεια την ατελείωτη συνωμοσιολογία που συναντάτε στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν περίπου 40.000 αναφορές στην περιβόητη «Ομάδα Εψιλον», κυρίως από μπλογκ αμφιβόλου αξιοπιστίας, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές οργανώσεις, που απαριθμούν πολλούς ακολούθους. Παράλληλα αποκαλύφθηκε ο «εμφύλιος» πόλεμος που μαίνεται εδώ και έξι χρόνια μεταξύ διαφορετικών οργανώσεων που φέρουν το ίδιο όνομα και σύμβολο, το δελφικό Ε.

Οι επίδοξοι «μακελάρηδες της Καλαμάτας» είχαν έντονη δραστηριότητα στο Διαδίκτυο και σε τουλάχιστον δύο ιστοσελίδες αναρτούσαν κείμενα μίσους για τη Μασονία, τον Σιωναζισμό, τους Τέκτονες, αλλά και υπέρ των Καθάριων _ Ελλην. Στο στόχαστρό τους είχε μπει και η «Ομάδα Ε – Εφευρετών», η ορίτζιναλ «Ομάδα Εψιλον» συνεχιστές της οργάνωσης του Γεώργιου Γκιόλβα- όπως δηλώνουν.

image002Σήμερα, διαχειριστής της οργάνωσης είναι ο Γεώργιος Παλμός, γνωστός από — τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας», αλλά και από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το «Εθνος της Κυριακής» τον συνάντησε στα… άδυτα της «Ομάδας Ε», ένα τριάρι διαμέρισμα στα Μελίσσια, όπου βρίσκεται και η κατοικία του. Οπως ισχυρίζεται, έχει σπουδάσει κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου και προϊστορική αρχαιολογία, είναι εφευρέτης και ειδικός επί στρατιωτικών θεμάτων, ενώ σήμερα είναι συνταξιούχος του Δημοσίου και διαχειρίζεται τη Μ.Κ.Ο. «Ομάδα Ε». Εχει ισχυρότατη παρουσία στο Ιντερνετ και στα social media, ενώ φιλοξενείται και σε διαδικτυακές εκπομπές που ασχολούνται με το Δωδεκάθεο.

Χιλιάδες μέλη. Η οργάνωσή του απαριθμεί -σύμφωνα με τον ίδιο- περισσότερα από 7.500 μέλη, τα οποία έχουν προβεί σε «σπουδαίες» εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, τις οποίες γνωρίζουν μόνο οι αναγνώστες της «Ελεύθερης Ωρας». Στα κείμενα της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπλέκονται απίθανα οπλικά συστήματα, όπως το «Μπέβατρον», ένα ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος που μπορεί να καταστρέψει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου, με τον Ωνάση, τον Κένεντι, τον Τζέιμς Μποντ, αλλά και τους εχθρούς των Ελλήνων. Κυρίως Τούρκους.

Οι… επιστήμονες – συνεργάτες της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου μπορούν άμεσα να προμηθεύσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις με 69 εφευρέσεις οπλικών συστημάτων, όπως κέντρο μετεωρολογικού πολέμου, παλμικός κινητήρας αιθερικού κενού – ικανός να καταναλώσει 1 ευρώ καύσιμα σε πτήση Αθήνα -Μόσχα, υπερόπλα όπως τα Ιλιον 2000, πυροβόλο που προκαλεί χωροχρονική μετατόπιση του στόχου, HAARP (αντιπυραυλική ομπρέλα), HAARP 2, Ιλας και Αργκους που προκαλούν τυφώνες και σεισμούς (μάλιστα το 2009 είχε χρησιμοποιηθεί κατά της Τουρκίας από την οργάνωση του Γ. Παλμού), ειδικά λέιζερ που είχαν καταστρέψει ανοιχτά του Αγίου Opous ένα τουρκικό πυρηνικό υποβρύχιο, υποηχητικά κανόνια, ταχυμετρικά αεροσκάφη και άλλα πολλά. Ο Γ. Πάλμος μας διαβεβαίωσε ότι ε όλα αυτά τα υπερόπλα είναι υπαρκτά, το κράτος αρνήθηκε να τα προμηθευτεί και πλέον «κάθονται» στην αποθήκη της «Ομάδας Ε», στα Μελίσσια, την οποία επισκέπτονται συχνά πράκτορες της ΕΥΠ, της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών.

image003Τουλάχιστον ένας ισχυρισμός του Γ. Πάλμου φαίνεται πως είναι βάσιμος. Πράγματι είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Αμυνας για να προωθήσει τα… υπερόπλα του στις Ενοπλες Δυνάμεις. Αυτό προκύπτει από συνέντευξη του Γεώργιου Γεωργίου, τέως αναπληρωτή υπουργού Αμυνας επί κυβέρνησης Παπαδήμου, στην οποία δηλώνει ότι αντιπροσωπεία της «Ομάδας Ε» είχε συναντηθεί μαζί του το 2011 και είχαν συζητήσει για τα υπερόπλα και τον Παλμικό Κινητήρα (που καταναλώνει 1 ευρώ καύσιμα στην πτήση Αθήνα – Μόσχα). Ο Γ. Γεωργίου δηλώνει σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο – και μάλλον οπαδό της «Ομάδας Ε» – ότι είχε βρει εξαιρετικά ενδιαφέροντα τα όσα του είχαν παρουσιαστεί και μάλιστα είχε ενημερώσει σχετικά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τότε υπουργό Αμυνας…

«Ονειρεύονται» χούντα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με τους τρομοκράτες της Καλαμάτας; Τα μέλη της «Ομάδας Ε» που συνελήφθησαν στην Καλαμάτα, ήθελαν να πάρουν τη θέση της «Ομάδας Ε» του Γ. Πάλμου. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., καθώς κατά την προανάκριση προέκυψε ότι συλληφθέντες είχαν έχθρα με την οργάνωση του Γ. Πάλμου.

Οπως δηλώνει, είχαν εξαπολύσει διαδικτυακό πόλεμο σε βάρος του, τα τελευταία χρόνια, με απειλητικά μέιλ. Γνώριζε την ύπαρξη των «τρομοκρατών της Καλαμάτας», τους είχε «καταγγείλει» και ισχυρίζεται ότι «ονειρεύονται» χούντα. Στο ιντερνετικό τους μανιφέστο εξαπολύουν δηλητήριο για γνωστούς πολιτικούς και δημοσιογράφους και διατυπώνουν απειλές. Ανάμεσα στους εχθρούς τους ήταν και ο Γ. Πάλμος, ο οποίος επρόκειτο να διοργανώσει τιε επόμενες μέρες (πριν από τις συλλήψεις) μία μεγάλη συνάντηση της «Ομάδας Ε», για τα 44 χρόνια ύπαρξής της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *