Εννέα χρόνια… «Αδωνιάδα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από ένας τηλεπωλητής έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και «ακροδεξιό χέρι» του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα, ο αρχηγός της ΝΔ για χάρη του αντιπροέδρου του διαγράφει δίχως δεύτερη σκέψη στελέχη από το κόμμα του.

Πρόσφατο περιστατικό η διαγραφή Αντώναρου. Ο Άδωνις όμως δεν ήταν πάντα φανατικός Νεοδημοκράτης και «αυλικός» μεταξύ άλλων και του Σαμαρά. Ο γνωστός JoDi βρήκε μερικές από τις δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία εννέα χρόνια ο τηλεπωλητής και τις «τακτοποίησε» όλες σε μια εικόνα.

Κάποτε, για να σας το θυμίσουμε εάν και τυχόν το έχετε ξεχάσει, αποκαλούσε τον Σαμαρά ως τον πιο άχρηστο υπουργό εξωτερικών που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Χαρακτήριζε σ’ αυτά τα γνωστά του τηλεοπτικά ξεσπάσματα τον Καραμανλή, την Μπακογιάννη και τον Σαμαρά ως επικίνδυνους. Ειρωνευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αποκαλούσε λαϊκιστή, βαθύπλουτο γόνο και τεμπέλη.

Έλεγε, όντας βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ πως μόνη «σωτηρία για την Ελλάδα» είναι ο Καρατζαφέρης, τσίριζε το 2009 πως εάν οι πολίτες ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τότε θα νομιμοποιούσαν την κλοπή δημοσίου χρήματος κτλ.

Χρόνια μετά, ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τον «άχρηστο» – όπως τον αποκαλούσε – Σαμαρά, είναι και οι δυο εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis φερόμενοι ως αποδέκτες μιζών.

Ας μην πούμε άλλα για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ας αφήσουμε να μιλήσουν για εκείνον οι ίδιες του οι δηλώσεις:

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Πηγή: “Κουτί της Πανδώρας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *