Απόλυτος κυνισμός Μπόλτον για Βενεζουέλα: Θα είναι καλό αμερικάνικες εταιρείες να βγάζουν το πετρέλαιο (Video)

Παρά τις προσπάθειές της να κρυφτεί πίσω από διακηρύξεις υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν καταφέρνει να κρύψει ότι η στήριξή της στον Χουάν Γουαϊδό που αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος της Βενεζουέλας γίνεται κυρίως για να στηρίξει τα συμφέροντα αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών στην περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, μιλώντας στο Fox News, παραδέχθηκε με απόλυτο κυνισμό ότι «συζητάμε με μεγάλες αμερικανικές εταιρείες τώρα. […] Θα έκανε σημαντική διαφορά αν μπορούσαμε να έχουμε αμερικανικές εταιρείες να να παράγουν το πετρέλαιο στη Βενεζουέλα. Θα είναι καλό για τη Βενεζουέλα και για το λαό των ΗΠΑ».

Embedded video

HootHootBerns #RunBernieRun@HootHootBerns

“We’re in conversation with major American companies now…It would make a difference if we could have American companies produce the oil in Venezuela. It would be good for Venezuela and the people of the United States.” – John “Chickenhawk” Bolton, servant of Swamp King Trump.1052:06 PM – Jan 28, 2019117 people are talking about thisTwitter Ads info and privacy

Παράλληλα, σε άλλη εκπομπή του Fox Business, o Μπόλτον είπε ότι η εκθρόνιση του Μαδούρο είναι απαραίτητη, καθώς συνεργάζεται με χώρες εχθρικές προς τα συμφέροντα των ΗΠΑ και προσέθεσε ότι η εκδίωξή του θα ήταν ένα βήμα προς τα μπρος για «ευκαιρίες για μπίζνες» στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *