Αντιπολεμική πορεία Θεσ/νίκη, Σάββατο 11/1 στις 11πμ, Αγ.Σοφιας

Έξω οι ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή
Όχι πόλεμο με το Ιράν – Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας

Οι αντιπολεμικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις που υπογράφουμε τη δήλωση αυτή αναγνωρίζουμε την ανάγκη να συντονίσουμε τη δράση μας μέσα στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σχολές και γειτονιές, να συμβάλουμε από κοινού στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή με επίκεντρο το Ιράκ και το Ιράν μετά την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και τις απειλές νέων χτυπημάτων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ενώνουμε τη φωνή μας με τα αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο και απαιτούμε καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δολοφονικά χτυπήματα.
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις σε αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία καλούν το Σάββατο 11/1/2020, 11πμ, Αγ. Σοφίας και Εγνατία
• Έξω οι ΗΠΑ και οι ιμπεριαλιστές από τη Μέση Ανατολή
• Όχι πόλεμο με το Ιράν
• Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας
• Έξω οι βάσεις του θανάτου – Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ

Οι οργανώσεις και κινήσεις της Αριστεράς: Αναμέτρηση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΑΡΙΣ, ΔΕΑ, Κ-Σχέδιο, ΝΑΡ, νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Ξεκίνημα- Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση, ΟΚΔΕ, ΠΑΚΣ-Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός, Παρέμβαση, ΣΕΚ, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά.

https://www.facebook.com/events/474881879893130/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *