Γιατί η ΕΥΠ βγάζει ανακοίνωση ότι εντόπισε ξένο πράκτορα ενώ στην πραγματικότητα ανακοινώνει ένα φιάσκο της;

Τελικώς η μόνη επιτυχία της ΕΥΠ είναι η παρακολούθηση Ελλήνων πολιτών και θεσμικών παραγόντων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής», η «Μαρία Τ.», από τον Ιανουάριο φέρεται να βρίσκεται στη Ρωσία.

Η κυβέρνηση που μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε την ΕΥΠ ως «παράκεντρο» από αυτονομημένους πυρήνες που παρακολουθούσαν, πολίτες, δημοσιογράφους μέχρι και τον Α/ΓΕΕΘΑ, ξαφνικά σήμερα ανακοίνωσε μια περίεργη υπόθεση κατασκοπείας, πανυγηρίζοντας μάλιστα. Όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η επιτυχία αυτή που έσπευσε να ανακοινώσει η ΕΥΠ του Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ένα μεγάλο φιάσκο. Και αυτό γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», για την υπόθεση κατασκοπείας, που αποκάλυψε η ΕΥΠ αναφορικά με τη «Μαρία Τ.» και την ειδική κατηγορία κατασκόπων με το προσωνύμιο «illegals», η «Μαρία Τ.», από τον Ιανουάριο φέρεται να βρίσκεται στη Ρωσία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης φέρεται να είναι κατάσκοπος, έως τις αρχές του 2023 βρισκόταν στη Βραζιλία.

Τελικά, γιατί η ΕΥΠ βγάζει ανακοίνωση ότι εντόπισε ξένο πράκτορα ενώ στην πραγματικότητα ανακοινώνει ένα φιάσκο της; Για να δείξει ότι κινδυνεύει η χώρα; Ότι είναι θύμα υβριδικού πολέμου; Δεν είναι γνωστό ότι δρουν ξένοι πράκτορες; Το 2018 η τότε ελληνική κυβέρνηση απέλασε τρεις που δρουσαν μάλιστα με διπλωματική κάλυψη. Τελικώς η μόνη επιτυχία της ΕΥΠ είναι η παρακολούθηση Ελλήνων πολιτών και θεσμικών παραγόντων.

Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Μία απάντηση στο “Γιατί η ΕΥΠ βγάζει ανακοίνωση ότι εντόπισε ξένο πράκτορα ενώ στην πραγματικότητα ανακοινώνει ένα φιάσκο της;”

  1. Παραπλανητικο είναι το δημοσίευμα και απώτερος σκοπος
    της κυβέρνησης και της ΕΥΠ είναι καλύψουν σε πρώτη φάση
    το φιάσκο και στη συνέχεια να συνεχίσουν να πάρα
    Κολουθουν όλους τους πολίτες τους οποίους θεωρούν
    Υποπτους και επικίνδυνους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *