Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της Eurobank στη Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα παρέμβαση με σπρέι στο σπίτι του Φωκίων Καραβία, διευθύνοντα συμβούλου της Eurobank, στην Κηφισιά

“Τα τεράστια γραφεία της Eurobank στη Νέα Ιωνία φυλάσσονται με σεκιούριτι και φράχτες αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα μέλη του Ρουβίκωνα να τα κάνουν οικόπεδο.

Άμα γουστάρετε τον Παπαθανάση να τον πάρετε σπίτι σας.

Τα δικά μας σπίτια δεν θα τα πάρετε όμως” διαβάσαμε στο f/b ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα, η οποία μας παραπέμπει στην ιστοσελίδα της συλλογικότητας όπου και αιτιολογείτε αυτή η ακτιβιστική ενέργεια.

Στην εισαγωγή του κειμένου διαβάζουμε: Κάθε λίγες εβδομάδες έρχεται στη δημοσιότητα ένα καινούριο περιστατικό αχρειότητας, απάτης, εγκλήματος κάποιου κυβερνητικού βουλευτή ή κρατικού αξιωματούχου. Κάποιοι από αυτούς, όπως ο Πάτσης ή ο Καππάτος, έχουν πέσει με τα μούτρα στα σπίτια των φτωχών που οι τράπεζες βγάζουν στο σφυρί. Άλλοι όπως ο αντιδήμαρχος του Μπακογιάννη, ο Χρήστος Τεντομάς, βρίσκονται με τεράστιους τραπεζικούς λογαρισμούς που γέμισαν χρήματα ως δια μαγείας. Το ξεκοκάλισμα επιχορηγήσεων είναι μια άλλη πρακτική όπως μας έδειξε το σκάνδαλο με τον Μαραβέγια.

Και καταλήγει το κείμενο: ΅Κράτος και αφεντικά, ειδικά μετά τα μνημόνια έχουν πέσει πάνω μας και τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Και εμείς φτωχαίνουμε όλο και πιο πολύ. Δουλεύουμε όλο και πιο πολύ. Μας παίρνουν τα σπίτια.

Χάσαμε κάθε καβάτζα.

Θα συνεχίσουμε να τους κοιτάμε;¨”.

5 απαντήσεις στο “Ρουβίκωνας: Επίθεση με βαριοπούλες στα γραφεία της Eurobank στη Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα παρέμβαση με σπρέι στο σπίτι του Φωκίων Καραβία, διευθύνοντα συμβούλου της Eurobank, στην Κηφισιά”

  1. Έτσι μπράβο.
    Να μη μείνει πουθενά τράπεζα που να μην καεί, να αγιάσουν τα χέρια τους.

  2. Όλα όσα κάνατε καλά τα κάνατε
    Μπράβο σας και σε ανώτερα
    Είμαστε στο πλευρό σας

  3. Λίγο καλύτερα ελληνικά βρε παιδιά. Στο σπίτι του Φωκίων;;; Μα κλίνεται η λέξη. Δεν θέλετε του Φωκίωνος; Βάλτε του Φωκίωνα και ανοίξτε και καμιά γραμματική. Όταν σπουδάζετε στις σχολές δημοσιογραφίας η καλή γνώση της γλώσσας δεν αποτελεί προϋπόθεση;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *