Απολαυστικό “κάρφωμα” της κυβερνητικής υποκρισίας στην περίπτωση του ναζί Κασιδιάρη, δια χειρός Λαμπρόπουλου

Απίστευτο “κάρφωμα” κάνει σήμερα στην κυβέρνηση ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μέσα από αποκαλυπτικό του δημοσίευμα στο “Βήμα” στο οποίο ξεδιπλώνεται όλη η υποκρισία της Ν.Δ σε ότι έχει να κάνει στην αντιμετώπιση του Ηλία Κασιδιάρη και του νεοναζιστικού μορφώματός του.

Και τους ισχυρισμούς του ο δημοσιογράφος τους τεκμηριώνει παραθέτοντας επίσημα έγγραφα. Πέρα απ’ το ότι υπογραμμίζει ότι έχει ευμενή αντιμετώπιση ο καταδικασμένος ναζί, μέσα στην φυλακή αφού “απασχολείτε στη γραμματεία του ιατρείου της φυλακής και είναι άγνωστο αν εκεί έχει περαιτέρω ευχέρεια κινήσεων και επικοινωνιών”, αρκεί η εισαγωγή του ρεπορτάζ για να αντιληφθούμε την κυβερνητική υποκρησία.

Αντιγράφουμε: “Το πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης συμμετέχει σε τηλεδιασκέψεις με ακρο- δεξιούς, από τις φυλακές Δομοκού, και μάλιστα μέσω… Skype που του παρέχουν επισήμως οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού καταστήματος! Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα»”.

Εκτός αυτού έχει αναρτήσει 173 βίντεο στο You Tube ενώ “Τα μαγνητοφωνημένα μηνύματά του τα αποστέλλει στους οπαδούς του μέσω νομικού εκπροσώπου του αλλά και του καρτοτηλεφώνου των φυλακών, αφού οι προσπάθειες περιορισμού των επικοινωνιών του κρίθηκαν από το Συμβούλιο του ίδιου σωφρονιστικού καταστήματος …. παράνομες”.

Επειδή φαίνεται αυτή η δραστηριότητα του φυλακισμένου ναζί είχε προκαλέσει σχόλια μαθαίνουμε από το ίδιο δημοσίευμα ότι “με έγγραφο που είχε συνταχτεί στις 17 Οκτωβρίου 2021 και παρουσιάζει το Βήμα” το Συμβούλιο φυλακών Δομοκού είχε αποφασιστεί να ελεγχθούν οι επικοινωνίες δια ζώσης, τηλεφωνικά και μέσω Skype του Κασιδιάρη”. Οπως, όμως μαθαίνουμε από το ίδιο δημοσίευμα: “Ο έλεγχος αυτός ποτέ δεν υπήρξε παρότι όπως προκύπτει ο Ηλίας Κασιδιάρης πραγματοποίησε ολόκληρη πολιτική καμπάνια μέσα από τις φυλακές Δομοκού”. Τόμπολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *