Πηγή εγκλημάτων.

Γράφει ο mitsos175

Σε όλους τους πολέμους θα γίνουν ειδεχθή εγκλήματα κατά των αμάχων. Άλλωστε ο πόλεμος είναι το μεγαλύτερο έγκλημα μετά τη γενοκτονία και μάλιστα αυτό που πολλές φορές οδηγεί στον αφανισμό ενός λαού.
Σε κάθε στρατό, ακόμα και στον πιο πειθαρχημένο, θα βρεθούν καθάρματα, εγκληματίες που θα πλιατσικολογήσουν, θα βασανίσουν, θα βιάσουν, θα εκτελέσουν ακόμα και αυτούς που δεν τους απειλούν.

Η διαφορά είναι οι διαταγές, η «πολιτική» θα λέγαμε που ακολουθείται. Η ναζιστική Γερμανία πχ έκανε τα μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα πολέμου. Οι Εγγλέζοι κι οι Αμερικανοί έκαναν κι αυτοί εγκλήματα, όπως ο βομβαρδισμός της Δρέσδης ή η ρίψη των ατομικών βομβών.
Οι ναζί όμως έκαναν συστηματικά εγκλήματα, ήταν η τακτική τους, δεν ήταν εξαίρεση κάποιου παρανοϊκού που είχε όπλο, αλλά ο κανόνας. Θάνατοι, βασανισμοί, βιασμοί, εμπρησμοί, λεηλασίες, κάθε είδους αγριότητα, «προβλέπονταν» και μάλιστα ήταν διαταγή, που, αν κάποιοι παράκουγαν, θα εκτελούνταν! Οι ναζί ήταν ουσιαστικά μια συμμορία αδίστακτων εγκληματιών και γι’ αυτό ακριβώς έγινε η δίκη της Νυρεμβέργης.

Μια πηγή των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας λοιπόν είναι η φασιστική ιδεολογία, ο ρατσισμός. Δήθεν ανώτεροι – στην ουσία όμως τα χειρότερα καθάρματα – θεωρούν πως μπορούν να κάνουν οτιδήποτε στους «εχθρούς». Αυτό το ρατσισμό το συναντάμε κι άλλου πολύ πιο πριν το ναζισμό και το φασισμό.

Είναι οι θρησκείες όπου ο εχθρός δεν είναι ο αλλόφυλος, αλλά ο αλλόθρησκος. Μάλιστα η θρησκεία σε ότι αφορά το φανατισμό είναι πιο ύπουλη κι επικίνδυνη από το φασισμό, αφού όχι απλά δικαιολογεί το έγκλημα, όπως κάνει ο ρατσισμός, αλλά θεωρεί τα χειρότερα ως «κάλο» κι «εντολή από το Θεό»! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πλυντήριο απ’ αυτό.

Πχ οι Έλληνες ήξεραν όπως η δολοφονία του μικρού γιου του Έκτορα, Αστυάνακτα, ήταν μεγάλη ύβρη, όπως η καταστροφή των ναών της Τροίας, η αρπαγή, ο φόνος ικετών κλπ. Όμως οι Εβραίοι διέπρατταν κι αυτοί γενοκτονία εις βάρος των κατοίκων της Χαναάν, για την οποία όμως ήταν περήφανοι, αφού ήταν «εντολή του θεού»! Ένας «θεός» σαδιστής, εγκληματίας, δημιούργημα των αποκτηνωμένων εισβολέων.

Το 2024 δεν παίρνει το Ισραήλ να φορτώσει τη γενοκτονία που κάνει κατά των Παλαιστινίων στο θεό. Ο εγκληματίας Νετανιάχου είναι ναζί γιατί κάνει ότι ακριβώς οι ναζί: Αφανίζει έναν ολόκληρο λαό με πολλούς τρόπους. Το Διεθνές Δικαστήριο δεν μπορούσε να αδιαφορήσει, αν θέλει έστω να τηρήσει τα προσχήματα, παρόλο που τσουβάλιασαν το κάθαρμα Νετανιάχου με τη Χαμάς. Η Χαμάς δεν κάνει γενοκτονία, αφού το Ισραήλ δεν κινδυνεύει να εξαφανιστεί όπως οι Παλαιστίνιοι.

Επίσης δεν είναι μόνο ο σημερινός πρωθυπουργός του Ισραήλ εγκληματίας, είναι και όλοι οι προηγούμενοι που εφάρμοσαν τις ναζιστικές μεθόδους για δεκαετίες. Ο Νετανιάχου επισπεύδει τη γενοκτονία, όμως η βίαιη απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη χώρα τους είναι πολύ παλιότερη. Όπως οι δολοφονίες ακόμα και παιδιών, οι βασανισμοί, οι φυλακίσεις, οι εξευτελισμοί…

Είμαστε με τους Παλαιστίνιους, όχι με τη Χαμάς. Είμαστε κατά των ναζί Ισραηλινών κι όχι αντισημίτες, γιατί πιστεύουμε πως αυτός που σκοτώνει αθώους είναι δολοφόνος και δεν τον ξεπλένει κανένα πλυντήριο, ούτε έχει καμία δικαιολογία.

Μία απάντηση στο “Πηγή εγκλημάτων.”

  1. Είμαστε με τους Παλαιστινίους. Οι Παλαιστίνιοι είναι με όλες τις αντιστασιακές οργανώσεις. Όλες οι οργανώσεις είναι σφιγμένες σαν μια γροθιά (1η φορά στα χρονικά) και αναγνωρίζουν την Χαμάς ως επικεφαλής. Όλες μαζί πολεμάνε τον σιωναζιστή γενοκτόνο εισβολέα. “Αν είστε με τα πτωματά μας και δεν είστε με τις ρουκέτες μας, είστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ” έγραφε ένα σύνθημα σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο. Ζήτω η Παλαιστινιακή Αντίσταση, Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *