Συγκλονιστική τοποθέτηση της χαροκαμένης μάνας, Μαρίας Καρυστιανού.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο δυστύχημα- έγκλημα στο σιδηροδρομικό δίκτυο στα Τέμπη, και Πρόεδρος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών κατάγγειλε χωρίς περιστροφές ότι οι υπεύθυνοι για το πολύνεκρο έγκλημα “έχουν συνηθίσει να είναι στο απυρόβλητο, επειδή είναι σ’ αυτές τις θέσεις και επειδή ελέγχουν πλήρως την δικαιοσύνη”.

Στο παρακάτω βίντεο απευθύνεται προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αξίζει να αφιερώσετε ένα λεπτό για να παρακολουθήσετε την συγκλονιστική τοποθέτηση της χαροκαμένης μάνας, που αναμένει απάντηση από τον πρωθυπουργό στην επιστολή που του έστειλε. Κι αυτό είναι υποχρεωμένος, σύμφωνα με την νομολογία να πράξει ο Μητσοτάκης.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Δημήτρης Βερβεσός, δήλωσε ότι το δικηγορικό σώμα, δια των Δικηγορικών Συλλόγων, συμμετέχει στη δίκη για το έγκλημα των Τεμπών, παριστάμενο προς υποστήριξη της κατηγορίας στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου. Θα υποστηρίξει ενεργά το αίτημα τόσο των συγγενών των θυμάτων όσο και των 1,5 εκατομμυρίων συμπολιτών μας, που υπέγραψαν σχετικό κείμενο, για την τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης των Υπουργών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *