
Γράφει ο mitsos175
Κάθε μεγάλο κάθαρμα φροντίζει να φωτογραφίζεται με παπάδες. Πχ ο Μίχος. Έτσι και ο Δ. Καρράς, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και διευθυντής του γραφείου του ανεκδιήγητου υφυπουργού Β. Οικονόμου.
Το τεφαρίκι κατηγορείται για μαστροπεία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. «Τι πιο σύνηθες», θα πείτε, δεξιός να είναι διεφθαρμένος και λαμόγιο. Τα στοιχεία φαίνεται να είναι αρκετά, ώστε ο Οικονόμου να ξηλώσει έντρομος τον κατηγορούμενο.
Βέβαια υπάρχει και ο στρατός των τρολ – κομματόσκυλων της ΝΔ, ο οποίος σίγουρα θα στηρίξει το σάπιο.
Να δούμε λίγο μερικά σχόλια, πριν πούμε τη δική μας γνώμη.

1) Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί τους πάντες. Προφανώς λοιπόν γνώριζε. Γιατί τους κρατά; Γιατί όσοι έχουν σκελετούς στη ντουλάπα τους, δεν μπορούν παρά να υπακούσουν σε ό,τι τους διατάζει.
2) Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαστική εξουσία. Πιθανότατα να τη γλυτώσει με ένα γελοίο σκεπτικό τύπου θείας από τη Νιγηρία ή θα πέσει στα πολύ μαλακά. Πχ: Να γράψει 100 φορές «δε θα το ξανακάνω».
3) Στα ρατσιστικά σκουλήκια θα πρέπει να τρίψουμε στην άθλια μούρη τους το κατηγορητήριο του δεξιού εγκληματία. Αυτοί που δημιουργούν συνθήκες εξαθλίωσης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, είναι οι ίδιοι που κερδίζουν από αυτή την εξαθλίωση.
Οι γυναίκες από το εξωτερικό δεν είχαν που να απευθυνθούν. Το παρακράτος είναι σάπιο ως το μεδούλι. Οι μπάτσοι δικοί τους, βαφτιστήρια τους. Οι δικαστές το ίδιο. Οι ΑΡΔ πετσωμένοι. Τι να κάνουν όταν κυβερνά η μαφία;
4) Γιατί κυβερνούν μαφιόζοι; Εύκολη απάντηση, βλέπουμε καθημερινά τι γίνεται με τα άλλα αστικά κόμματα. Απίστευτες γελοιότητες που απογοητεύουν και εξοργίζουν κάθε σοβαρό άνθρωπο.
5) Οι παπάδες. Όπου δείτε μεγάλους σταυρούς, πολλές μετάνοιες και ράσο, μακριά! Μας ευχαριστείτε μετά. Γιατί, τι νομίζετε πως κάνει το παπαδαριό με όλους αυτούς; Μπίζνες; Οι άνθρωποι του θεού Μολώχ; Όπου πορνεία και παπάς, ένα μυστήριο πράμα.
Αυτή είναι η κατάσταση. Όπως ξέρουμε, αυτό που είναι σάπιο, σαπίζει και βρωμάει περισσότερο, δε γίνεται ποτέ φρέσκο. Για να καθαρίσει ο τόπος από τη δεξιά κόπρο, χρειάζονται ριζικές αλλαγές.

0 Comments