Ο Λαός Μίλησε! Φύγετε Τώρα!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ &ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΟΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!

Συνεχίζουμεμέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση  καιτις πολιτικές που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους.

Δενθα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους.

Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Σύμβαση.

Ο «Συντονισμός Πρωτοβάθμιων ΣωματείωνΔημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα» χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις καιδιαδηλώσεις στην Αθήνα στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις για να μην περάσει ηβάρβαρη πολιτική του Μνημονίου ΙΙ και της νέας δανειακής σύμβασης.

Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι αψήφησαν τηνπροκλητική ιδεολογική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν όλες αυτές τις μέρες ο δοτόςπρωθυπουργός και το «κόμμα του Μνημονίου» εντός και εκτός Βουλής. Αψήφησαν ταπαπαγαλάκια και τους ιεροεξεταστές των ΜΜΕ που έβγαζαν καρτέλες με το πόσο θα πεινάσουμε, πόσα φάρμακα δεν θα έχουμε και πόση βενζίνη θα μας λείψει.

Αψήφησαν την ατέλειωτη βία των δυνάμεων καταστολής,τους τόνους χημικά, τις διαρκείς επιθέσεις υπερασπίζοντας επί ώρες στο κέντροτης Αθήνας το δικαίωμά τους στην ζωή, το δικαίωμά τους στον αγώνα!

Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ψήφισε τελικά ταβάρβαρα μέτρα  συνεχίζοντας την πραξικοπηματικήτης πρακτική. Βγήκε όμως ακόμα περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σεόλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών.

Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά τηνστάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά και ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός,μαχητικός, παρατεταμένος  αγώνας μπορείνα φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούςσυσχετισμούς, να κλονίσει την συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε του ΔΝΤ!

Πριν τρεις μήνες ο συνδυασμός του «κινήματος τωνπλατειών» με την δύναμη του εργατικού αγώνα και της γενικής απεργίας κλόνισεκαι έριξε την κυβέρνηση Παπαντρέου. Σήμερα είναι πλέον υπό κατάρρευση ηκυβέρνηση Παπαδήμ(ι)ου.

Εργαζόμενοι-ες

Δεν θα αφήσουμε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.!

Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για ναρίξουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» άμεσα!.

Συνεχίζουμε με καταλήψεις σε χώρους δουλειάς! Απεργίεςκαι αγώνες διάρκειας. Οργανωνόμαστε «από κάτω» ξεπερνώντας τον ρόλο τηςσυνδικαλιστικής γραφειοκρατίας! Είδαμε τα αποτελέσματα της πολιτικής τους.

Ένα μήνα καλλιεργούσε την αυταπάτη ότι θα βρει «κοινή βάση» με τον ΣΕΒ! και έβαζε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα σε «αναμονή».Χρησιμοποιήθηκε ο «κοινωνικός διάλογος» ως άλλοθι για να περάσει η τρόικα και ηκυβέρνηση τα αντιλαϊκά μέτρα και να υλοποιηθούν επακριβώς οι εντολές τουκεφαλαίου.

Τα πρώτα θύματα του «διαλόγου» μεταξύ ΓΣΕΕ-ΣΕΒ για την«μείωση του μη μισθολογικού κόστους εργασίας» είναι οι χιλιοπληρωμένες από το υστέρημα των εργατών παροχές του ΟΕΚ καθώς και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι σεαυτόν που απολύονται!

Ο «Συντονισμός» προτείνει σε όλα τα σωματεία:

α) Συνεχίζουμε σε κάθε χώρο…κλιμακώνουμε την δράση μας  με καταλήψεις χώρων δουλειάς, σε δημόσιο καιιδιωτικό τομέα, «από τα κάτω» συντονισμό.

β) Καλεί τα συνδικάτα, και πρώτα από όλα τα ταξικά και αγωνιστικάσυνδικάτα και ομοσπονδίες, να κηρύξουν γενική πολιτική απεργία την επόμενηβδομάδα με στόχο να φύγει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να μην εφαρμοστείη άθλια πολιτική της

γ)  Νέα συγκέντρωση τηνερχόμενη Κυριακή 19/2  στις 5.00 στο Σύνταγμα.

δ) Καλεί τα σωματεία, τους αγωνιστές, τα κινήματα δεν πληρώνω και τις άλλες συλλογικότητες σε πλατιά σύσκεψη στην Παρασκευή 17/2 στα γραφεία τηςΟΛΜΕ στις 6μμ για την αποτίμηση της έως τώρα πορείας μας και την οργάνωση της κλιμάκωσης των αγώνων μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΜΕΧΡΙ  ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ  ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ –ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *