Είναι δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι στο να μεθοδεύουν το ξελάσπωμα τους

Το καραγκιοζλίκι με όσα συμβαίνουν με τα λαμόγια που νταραβερίστηκαν με τα «μαύρα ταμεία» της «Ζήμενς» δεν έχει προηγούμενο!

Εκλεισαν την βουλή και έπεσε σφουγγάρι για τους λαδιάρηδες πολιτικάντηδες.
Αλλά και τα άλλα μουτρόμουτρα, που δεν έχουν υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες δεν έμειναν παραπονεμένα. Τα μίλησαν, τα συμφώνησαν με τον Χριστοφοράκο που έγινε Λούης.

«Ζήτημα παραγραφής των αδικημάτων της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο από τον 4ο ειδικό ανακριτή Ν. Ζαγοριανό, έχει προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία του Μονάχου, γεγονός που θα έχει αποτέλεσμα, ακόμη και εάν συλληφθεί ο «μίστερ βαλίτσα» στη Γερμανία, να μην εκδοθεί ποτέ στη χώρα μας, αφού τα αδικήματα για τα οποία τον ζητούμε έχουν παραγραφεί εκεί!», έγραψε χτες το «Εθνος» δίνοντας το μέγεθος της μεδόδευσης η οποία προηγήθηκε.

Τώρα ακούμε από ρ/σ ότι άλλος ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση Siemens, ο Χρήστος Καραβέλας, που έπρεπε να απολογηθεί σήμερα στις 15:00, την πούλεψε για το Μόναχο της Γερμανίας, -δεν υπήρχε φυσικά απαγορευτικό εξόδου για την χώρα, ούτε γ’ αυτόν- μέχρι να περάσει η μπόρα για να ρθει να ξεκοκαλίσει τα «δεδουλευμένα και συμφωνημένα».

Είναι δεξιοί αλλά όχι αδέξιοι στο να μεθοδεύουν έστω και προκλητικά στο να βγαίνουν λάδι στις λαμογιές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *