Οι πρώτες ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις από το συνδυασμό ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ

Οι πρώτες ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις από το συνδυασμό ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ στη Σάμο 19/4, στη Λέσβο 20/4 και στις Σέρρες 21/4

Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ οργανώνει ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις σε όλη τη χώρα αρχίζοντας από την περιφέρεια. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στη Σάμο, τη Λέσβο και τις Σέρρες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Πέμπτη 19 Απριλίου 19 Απριλίου στις 12μ, στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ», στο Βαθύ.

Με κεντρικό σύνθημα «Στηρίξτε τις δυνάμεις της αντίστασης και της ελπίδας», συγκροτήθηκε και παρεμβαίνει πανελλαδικά η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ.
Στην κοινή ανακοίνωση των δύο οργανώσεων διαπιστώνεται ότι ζούμε «σε μία κρίσιμη για τον εργαζόμενο λαό περίοδο, όπου σύσσωμες οι αντιδραστικές δυνάμεις των αστικών κομμάτων, του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών επιτίθενται με μανία στο βιοτικό επίπεδο, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις που αποκτήθηκαν με θυσίες και αγώνες» και τονίζεται «είναι ανάγκη να συγκροτηθεί, να εκφρασθεί και να δυναμώσει μέσα στους εργαζόμενους και τη νεολαία το ρεύμα της αντίστασης, της οργάνωσης και της αλληλεγγύης, η κατεύθυνση της ανειρήνευτης πάλης με την αστική ολιγαρχία και τον ιμπεριαλισμό.» Σε αυτή τη βάση η κοινή ανακοίνωση επισημαίνει:
«Παρεμβαίνουμε στην εκλογική διαδικασία, χωρίς εκλογικές αυταπάτες.
Με στήριγμα τους αγώνες, το λαό και την Αριστερά.
Γνωρίζοντας ότι οι πραγματικές λύσεις για την εργατική τάξη και το λαό δεν βρίσκονται μέσα στις κάλπες του αστικού συστήματος.
Για να υπερασπίσουμε και να αναδείξουμε το μοναδικό δρόμο, αυτόν της αντίστασης και του αγώνα. Το μόνο δρόμο για την ανατροπή των αντιδραστικών συσχετισμών και της αντιλαϊκής πολιτικής»

Η παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης της συνεργασίας και των υποψηφίων της για την εκλογική Περιφέρεια Σάμου, Μυρτώ Παπακώστα και Κώστα Πετράκη, θα γίνει την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 12μ, στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΟΣ», στο Βαθύ.

————————————————

Προεκλογική εκδήλωση στη Λέσβο

Το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ σας καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση, την Παρασκευή 20 Απριλίου στο καφενείο «ΑΙΟΣ» (πίσω απο τον ΟΤΕ) στις 7μμ.

Θα μιλήσουν οι:

Μαρία Πετρά, υποψήφια Λέσβου (συνεργαζόμενη)

Μυρτώ Παπακώστα, υποψήφια Σάμου

——————————

Προεκλογική εκδήλωση στις Σέρρες
Συνέντευξη τύπου και εκδήλωση
Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ, σας καλεί στην προεκλογική εκδήλωση, το Σάββατο 21 του Απρίλη στο ξενοδοχείο Γαλαξίας, στις 7:00 μ.μ..
Θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, στις 6μμ, στον ίδιο χώρο.

_________

ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ

Γραφείο Τύπου

Τηλ. επικ. 2106003846, 6973778162, 6977911977, 2108227992

Δείτε το ιστολόγιο του συνδυασμού ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ: http://mlekloges2012.blogspot.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *