Δημοσιοκαφρίλα

Τις επιχειρηματικές δραστηριότητες ενός απ’ τους εργοδότες του προβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης μέσα από την φυλλάδα του. Αναφέρετε στην αγορά από τον όμιλο του ΑΝΤ1 του σέρβικου τηλεοπτικού καναλιού FOX Televizoja.
Εντάξει, «χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις», λέει ο λαός μας και ο Θέμος χλαπακιάζει αρκετά απ’ τον Κυριακού. Για κάθε παραγωγή της εκπομπής που παρουσιάζει αμείβεται, με όσα δηλώνει στην ετήσια φορολογική δήλωση ένας καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης.

Δεν είναι έτσι όμως όπως τα παρουσιάζει τα πράγματα, κάνοντας την αγιογραφία του εργοδότη του.
Και αντί για δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα «Πριν»:
«Το σέρβικο τηλεοπτικό σταθμό Φοξ εξαγοράζει ο Μ. Κυριακού του Αντέννα από τον Ρούπερυ Μέρντοχ. Η αγορά θα είναι συμβολική αξίας … ενός δολαρίου καθότι ο έλληνας μιντιάρχης θα αναλάβει να εξοφλήσει όλα τα χρέη του σταθμού. Για την ευόδωση της εξαγοράς έχουν βάλει το χέρι τους ο Γ. Παπανδρέου και η σερβική κυβέρνηση. Κι όμως, ενώ στη γειτονική χώρα ο Αντέννα αγοράζει χρεωμένα ΜΜΕ, στην Ελλάδα πιέζει και εκβιάζει για “οικειοθελείς απολύσεις” τους εργαζόμενους “του”. Είναι χαρακτηριστικό ότι το δημοσιογραφικό δυναμικό του ραδιοφώνου του Αντέννα έχει συρρικνωθεί κατά 30% τον τελευταίο χρόνο.
Οι επενδύσεις με τις απολύσεις πάνε παρέα στο … παλάτι του Μίνωα».

Το σημαντικό που μαθαίνουμε, από το δημοσίευμα που αναφέραμε, είναι ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, Γ. Παπανδρέου «έχει βάλει το χέρι του», για να πάνε πρίμα οι μπίζνες ενός καπιταλιστή!!!

Δεν το ψάχνει κι αυτό ο «ασυμβίβαστος» Μαυρότρυπας; Πλάκα κάνουμε φυσικά.

Αλλά με την ευκαιρία θα θέλαμε να ρωτήσουμε:
Τι απέγινε η ιστορία με τον κομιστή του «ροζ» DVD που παραλίγο να στείλει στα θυμαράκια τον Ζαχόπουλο;
Τι κατάληξη είχε η υπόθεση με τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS;
Αλλά και με εκείνη την ιστορία με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που είχε πάρει από την Ελβετία και τα είχε πάνω του σε έλεγχο στα γαλλοελβετικά σύνορα ο Θέμος τι απέγινε;
Βρήκαν από πού προέρχονταν; Ασκήθηκε καμία δίωξη;
Πώς διάολο και το θέμα αυτό που απασχολούσε για βδομάδες όλα τα ΜΜΕ το έφαγε το σκοτάδι χωρίς να ασχοληθεί κανένας;

Η απάντηση είναι απλή. Οι συμφωνίες που κλείνουν οι εκπρόσωποι της «τέταρτης εξουσίας», με το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών που μας κυβερνά, γίνονται πάντα στην ζούλα και η «πλέμπα» είναι μόνιμα στην άγνοια της.
Μόνο στην περίπτωση που υπάρξουν χοντρές αντιπαραθέσεις μεταξύ εκδοτών-μεγαλοκαναλαρχών κάποια πράγματα μπορεί να ρθουν στον αφρό, αλλά και αυτές οι αντιπαραθέσεις είναι στα «επιτρεπτά όρια».
Παράδειγμα ότι μέχρι και ο ορκισμένος εχθρός του Αναστασιάδη, Τριανταφυλλόπουλος, για το συγκεκριμένο ζήτημα εδώ και πολύ καιρό έχει κάνει μόκο. Και η εξήγηση είναι αυτονόητη.

0 απαντήσεις στο “Δημοσιοκαφρίλα”

  1. Τα λαμόγια της δημοσιοκαφρίλας και της υποτιθέμενης τέταρτης εξουσίας, τελικά έχουν πολλές τρύπες!
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά…σε εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς της "κοινής" δημοκρατίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *