ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ…

Μέλος της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε απειλές και ύβρεις, μέσω facebook, εις βάρος του συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλου. Για το θέμα κατατέθηκε από τον συνδικαλιστή μήνυση στην κρατική ασφάλεια και ο (Χρυσαυγίτης) δράστης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου όταν συναρθρογράφος του ERGASIANEWS, αποκάλυψε, με φωτογραφικό υλικό που περιήλθε στην κατοχή του, τη δράση Χρυσαυγίτη  – Δημοτικού Υπαλλήλουο οποίος όλως “τυχαίως” είναι πανταχού παρόν σε συλλήψεις (μόνο) αλλοδαπών και μάλιστα αρέσκεται να φωτογραφίζει τα “κατορθώματά” του και να τα δημοσιεύει (με τ’ ανάλογα βεβαίως ρατσιστικά σχόλια) στο διαδίκτυο και στο profile του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Ο Χρυσαυγίτης μόλις αναγνώρισε τον εαυτό του στις φωτογραφίες, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν αποκάλυπταν το πρόσωπό του, άρχισε τις ύβρεις και τις απειλές, μέσα από το facebook, εις βάρος του συνδικαλιστή Δ. Καραγεωργόπουλου, που ως γνωστόν αρθρογραφεί πυκνά συχνά στο ιστολόγιο μας. 
Οι απειλές και οι ύβρεις ήταν τόσο σοβαρές, που ανάγκασαν τον συνδικαλιστή να προσφύγει στην κρατική ασφάλεια και να υποβάλει μήνυση για απειλή, εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Χρυσαυγίτη, ο οποίος αναζητείται (;;;) στα πλαίσια του αυτοφώρου. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να κατατεθούν και νέες μηνύσεις εις βάρος και όσων άλλων συμμετείχαν με υβριστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του συγκεκριμένου κυρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το συνάδελφο και συναρθρογράφο Δ. Καραγεωργόπουλο, μας δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση διότι η υπόθεση είναι ακόμα σε στάδιο διερεύνησης και θα περιμένει πρώτα τ’ αποτελέσματα των αρχών.

Το ERGASIANEWS θα παρακολουθεί από πολύ κοντά όλες τις εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ συνεχίζουμε την έρευνα και συλλέγουμε στοιχεία και καταγγελίες για τη δράση και τη συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων στη συγκεκριμένη υπόθεση. Για τον λόγο αυτό καλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη μας, έχει στοιχεία ή αποδεικτικό υλικό ή επιθυμεί να καταγγείλει οτιδήποτε σχετικά με τη δράση και συμπεριφορά τέτοιων στοιχείων να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: ergasianews@gmail.com

Βεβαίως αναμένουμε απαντήσεις και από εκείνους τους φορείς, στους οποίους έχουμε απευθύνει ερωτήματα, μήπως και έχουμε σφάλει. Αν και λένε ότι “μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις…”Σκεφτείτε τι γίνεται όταν οι εικόνες είναι δεκάδες και έπονται εκατοντάδες!!!

Διαβάστε επίσης και αυτό το σύνδεσμο όπου είναι οι επίμαχες φωτογραφίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *