Αν θες να έχεις δουλειά απαγορεύεται να κάνεις παιδί!

Το είχαμε γράψει σε περασμένη ανάρτησή μας. Τα αφεντικά έχουν ξεσαλώσει εντελώς και εκτός των άλλων εγκληματούν –γιατί είναι εγκληματικές στην κυριολεξία αυτές οι συμπεριφορές- με τις «ευλογίες» της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου, όταν απολύουν εργαζόμενες με το πρόσχημα ότι δεν είναι «αποδοτικές» στην δουλειά τους όταν μένουν έγκυες.

Το νέο περιστατικό μας έρχεται από την Σάμο. Εκεί η εργοδοσία της πολυεθνικής «Lidl» έστειλε στην ανεργία εργάτρια της γιατί είχε την «ατυχία» να κυοφορεί στα σπλάχνα της μια νέα ζωή.
Σε παρέμβαση που έκανε ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, στους ανώτερους υπεύθυνους της πολυεθνικής «η απάντηση που πήραμε ήταν ότι πλέον η εργαζόμενη δε θα ήταν ανταποδοτική για την εταιρεία και για αυτό δε θα ανανεώσουν τη σύμβασή της. Το μήνυμα της πολυεθνικής δηλαδή για τις εργαζόμενες είναι ότι αν θες να έχεις δουλειά απαγορεύεται να κάνεις παιδί!», όπως γράφει σε ανακοίνωση του!

0 απαντήσεις στο “Αν θες να έχεις δουλειά απαγορεύεται να κάνεις παιδί!”

  1. Αν πρόσεχες η φώτο είναι από ανάλογο περιστατικό που είχαμε σε άλλη ανάρτηση μας και αναφέρετε στην Ζάκυνθο.

    Η περίπτωση που αναφέρουμε τώρα είναι σημερινή και έγινε στην Σάμο.

  2. οχι οτι εχει σημασια ως προς τη σοβαροτητα του γεγονοτος, αλλα το δημοσιευμα διπλα λεει Ζακυνθο. Είναι το ίδιο ή παρομοιο περιστατικο; επειδη στην αναρτηση λες οτι εγινε στη Σαμο

  3. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗΣ-ΜΑΛΛΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *