Για ένα κομμάτι ψωμί;

Το δημοσίευμα είναι από την Mail Online και μας δείχνει καταστάσεις που ακόμα δεν τις σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος να τις προτείνει στην κυβέρνηση σαν «καινοτόμες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του ανταγωνισμού».

Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα που αναφέραμε Νορβηγικά συνδικάτα καταγγέλλουν ότι πολλές εταιρείες της χώρας θεωρούν ότι η παραγωγικότητα των εργατών μειώνεται εξαιτίας των συχνών επισκέψεων τους στην τουαλέτα! Τα συνδικάτα αποκαλύπτουν ότι το 66% των διευθυντών τοποθετούν σύστημα ηλεκτρονικής κλειδαριάς στην τουαλέτα, υποχρεώνοντας το προσωπικό να ζητά από τους ίδιους την ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί, για να παρακολουθούν τη συχνότητα που πάνε οι εργάτες … για κατούρημα! Επίσης μια στις τρεις εταιρίες έχει σύστημα παρακολούθησης με κάμερες στις τουαλέτες, ενώ άλλες έβαζαν τους υπαλλήλους να υπογράψουν σε «βιβλίο επισκεπτών» βγαίνοντας.

Όμως η παράνοια δεν σταματάει εδώ. Διευθυντής εταιρείας υποχρέωνε τις γυναίκες υπαλλήλους να φοράνε κόκκινα βραχιολάκια, όποτε είχαν περίοδο, για να δικαιολογούν τις συχνότερες επισκέψεις τους στην τουαλέτα!!!

Αραγε, υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός που αναγκαστικά υφίστανται οι εργάτες για ένα κομμάτι ψωμί;

0 απαντήσεις στο “Για ένα κομμάτι ψωμί;”

  1. Καλά μην είσαι σίγουρος ότι δεν το έχει σκεφτεί.
    Απλά αυτήν την συγκεκριμμένη στιγμή έχει άλλες προεραιότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *