Προσαγωγές για τα χθεσινά γεγονότα στα διόδια της Μαλακάσας. Νέο συλλαλητήριο το απόγευμα

ΜΑΛΑΚΑΣΑΤα χθεσινά γεγονότα στα διόδια της Μαλακάσας έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κυβέρνηση που τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξουν μιμητές και σε άλλες περιοχές, δημιουργώντας πλήγμα στα συμφέροντα των μεγαλοκατασκευαστών που με την σύμπραξη της κυβέρνησης, θησαυρίζουν ληστεύοντας στην κυριολεξία τους πολίτες. (Αυτή η ανάρτησή μας είναι χαρακτηριστική για το διαχρονικό δικομματικό σκάνδαλο που γίνεται με τα διόδια).

Γι’ αυτό τον λόγο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα που διερευνάτε η συμμετοχή τους στα χθεσινά επεισόδια ανάμεσα στα οποία είναι και ο δήμαρχος Ωρωπού μαζί με δυο αντιδημάρχους.
Αντιδρώντας σ’ αυτή την εξέλιξη η δημοτική αρχή της περιοχής έκλεισε το Δημαρχείο στην ιστοσελίδα του οποίου διαβάζουμε: «Το Δημαρχείο θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης για τη σύλληψη- δίωξη των εκλεγμένων αιρετών οργάνων του δήμου καθώς και δημοτών του, οι οποίοι αγωνίζονται και διεκδικούν το αυτονόητο για τον τόπο τους ενάντια στα διόδια»

Να σημειώσουμε ότι σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και νέο συλλαλητήριο στα διόδια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *