Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ “Αρβανιτίδης”

pic-0-norm184 (1)Η πρωτοβουλία γυναικών σε δράση συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης , όπου κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία υψώνουν το ανάστημά τους, διεκδικώντας τα αυτονόητα. Η εργοδοσία δείχνοντάς τους το πιο σκληρό της πρόσωπο τους αφήνει απλήρωτους για μήνες και καταπατεί κάθε νόμιμο εργασιακό τους δικαίωμα, ταυτόχρονα τους απειλεί και τους εκβιάζει. Δίνει ανέξοδες υποσχέσεις, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να διασπάσει τους εργαζόμενους, για να τους έχει του χεριού της.

Οι δυσκολίες της καθημερινότητας που βιώνουμε από τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση δίνοντας γη και ύδωρ στην εργοδοσία, τα χαράτσια, την κατάσταση στην υγεία, στο ασφαλιστικό, στην παιδεία είναι κοινές για όλους. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για αυταπάτες και επανάπαυση.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. ΑΥΡΙΟ μπορεί ένας από μας να είναι στην θέση τους. Για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που βιώνουμε, χρειάζεται εμείς συλλογικά να αντισταθούμε και να συμπαρασταθούμε στον αγώνα τους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *