Χρυσή Αυγή > Σχέση αίματος με τους νεοναζί της Ουκρανίας (Βίντεο)

image002Βασισμένο ρε ένα ρεπορτάζ του Κυριακάτικου Εθνους που τιτλοφορείται «Χρυσή Αυγή > Δεσμοί αίματος με τους νεοναζί της Ουκρανίας» είναι το βίντεο που παραθέτουμε από το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Alpha.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο που παρουσιάζεται δείχνει Ουκρανούς νεοναζί να κρατούν πανό συμπαράστασης στην ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου ενώ με συνθήματα που γράφουν στους τοίχους δεν παραλείπουν να εκδηλώσουν την συμπαράσταση στους ελληνες ομοϊδεάτες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι Ουκρανοί ναζιστές διατηρούν στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και έχουν κοινά χαρακτηριστικά όσο αφορά τις πολιτικές τους αντιλήψεις. Οι απόψεις τους περί «καθαρής φυλής» είναι οι ίδιες όπως και το μίσος τους στους μετανάστες κάτι που ακούμε να το δηλώνουν Ουκρανοί νεοναζί στο βίντεο.

Επίσης σύμφωνα με το δημοσίευμα του Εθνους, οι Ουκρανοί νεοναζοί διατηρούν στενές σχέσεις και με το Κυπριακό «αδελφό» κόμμα της Χ,Α., Ε.ΛΑ.Μ και μάλιστα έχουν ανταλλάξει εθιμοτυπικές επισκέψεις τις οποίες μάλιστα χαιρέτισε ο προφυλακισμένος φυρερίσκος της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *