ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ για σύσκεψη

544934_262870897169643_486904364_n Ως συνέχεια των μέχρι τώρα προσπαθειών για τη διοργάνωση δια-κλαδικής απεργίας τον Ιούνη ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής καλεί σε νέα σύσκεψη εργατικά σωματεία.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αποφάσισε να κηρύξει κλαδική απεργία στο χώρο του Βιβλίου για την Τετάρτη 11 Ιούνη. Αιτήματα της κλαδικής απεργίας είναι: α. να σταματήσει το αίσχος της απλήρωτης εργασίας και β. όχι στις ατομικές συμβάσεις και στις μειώσεις των μισθών – να υπογραφεί κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Καλούμε και άλλα πρωτοβάθμια σωματεία να κηρύξουν απεργία την ίδια ημέρα με ανάλογα αιτήματα, ώστε να κινηθούμε όλοι μαζί με κοινό αγωνιστικό βηματισμό.

Στη σύσκεψη των σωματείων θα προτείνουμε (βάση των αποφάσεων της Γ.Σ. μας) τη συν-διοργάνωση ενός ταξικού και αντιφασιστικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς. Η συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεση 200 κομμουνιστών από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής, είναι μια ευκαιρία για να δώσουμε στο φετινό γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ένα έντονο αντιφασιστικό χαρακτήρα. Η πρότασή μας είναι η πρωτομαγιάτικη διαδήλωση να καταλήξει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επιλεγεί ως τόπος συγκέντρωσης άλλος τόπος από το συνηθισμένο (Μουσείο-Πολυτεχνείο) π.χ. Ευαγγελισμός.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μάρτη στις 6.00 μ.μ, στα γραφεία του Συλλόγου μας (Λόντου 6 Εξάρχεια)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *