Συνέντευξη τύπου: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα με επικεφαλής το Δ. Δεσύλλα (Βίντεο)

image002Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα στα πλαίσια της καθόδου στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές, παραχώρησε την Πέμπτη 3 Απριλίου συνέντευξη τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Ο Δημήτρης Δεσύλλας, επικεφαλής του συνδυασμού και υπ. Περιφερειάρχης, τόνισε ότι στόχος μας δεν είναι να εισπράξουμε ένα κομμάτι από τα συντρίμμια που αφήνει η αντιλαϊκή επίθεση , αλλά να την ανατρέψουμε με τη συμπόρευση ευρύτερων δυνάμεων των εργαζομένων και της νεολαίας.

Η Κατερίνα Χαμηλάκη, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, ανέφερε τη δράση της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, όλα τα τελευταία χρόνια, στους κοινωνικούς αγώνες αλλά και στο περιφερειακό συμβούλιο, και σημείωσε ότι πρέπει να αμφισβητήσουμε την πολιτική των μνημονίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Νίκος Κωστόπουλος, υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος στο νομό Ηλείας, μίλησε για το διπλό χαρακτήρα της παρέμβασης μας, τόσο στην οργάνωση των κοινωνικών μαχών με ριζοσπαστικό και νικηφόρο πλαίσιο όσο και στην προσπάθεια συγκρότησης ενός πλατιού αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής, με την κοινή δράση της Αριστεράς, ώστε να ηττηθεί η κυβερνητική πολιτική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *