Συμπαρασταθείτε στον αγώνα των λαών της Τουρκίας και τους αγωνιστές από την Τουρκία

unnamed26 Ιουνίου 2015, Παρασκευή 9.00 π.μ

ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Λουκαρέως 14, Αθήνα
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

26 Ιουνίου ξεκινά η δική των 4 αγωνιστών από την Τουρκία που έχουν συλληφθεί στην περιοχή του Γκύζη στην Αθήνα.

Αυτοί που δικάζονται είναι οι παρακάτω:

Huseyin Fevzi Tekin: Πολλά χρόνια έμεινε φυλακισμένος στις φυλακές της Τουρκίας. Ήταν εκεί όταν έγιναν οι μαζικές δολοφονίες της 19-22 Δεκέμβρη του 2000, κατά τις οποίες δολοφονήθηκαν 28 πολιτικοί κρατούμενοι.
Συμμετείχε 69 μέρες σε μέχρι τέλους απεργία πείνας, για αυτό το λόγο πάσχει το σύνδρομο Wernicke Korsakoff. Συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον αγώνα του.

İsmail Akkol: Είναι ένας επαναστάτης που αγωνίζεται ενάντια στο φασισμό της Τουρκίας. Είναι αναγνωρισμένος πρόσφυγας.

Bilgehan Karpat: 27 χρονών φοιτητής. Στην Τουρκία συμμετείχε στον δημοκρατικό αγώνα της νεολαίας και μέσα στα Πανεπιστήμια. Ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Mehmet Ali Yılmaz: 24 χρονών φοιτητής. Στην Τουρκία συμμετείχε στον αγώνα της νεολαίας. Έγινε στόχος φασιστικών επιθέσεων. Ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Η Τουρκία είναι μια χώρα που κυβερνάται με φασισμό, είναι νέα αποικία του ιμπεριαλισμο, και λειτουργεί ως τσιμπίδα του ιμπεριαλισμού στη Μέση Ανατολή. Είναι μια χώρα που προσπαθεί να καταστέλλει τους ανθρώπους που απαιτούν τα πιο απλά δημοκρατικά δικαιώματα, με σφαίρες, βόμβες αερίου, με εμφανή βασανιστήρια στη μέση του δρόμου, και βάζει χιλιάδες ανθρώπους μέσα στις φυλακές για πολιτικούς λογούς.

Η Τουρκία είναι μια χωρά που ακόμα και τα μικρά παιδιά κατηγορούνται ως τρομοκράτες, σημαδεύουν τα κεφάλια τους με βόμβες αερίου, δέχονται ξυλοδαρμούς από αστυνομικούς και δολοφονούνται.

Την Τουρκία κυβερνά μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός της κατευθύνει με τα ίδια του τα χέρια τις δωροδοκίες, που μέσω των υπουργών του κάνει πεσκέσια δισεκατομμυρίων δολαρίων στα μονοπώλια, που έχει μετατρέψει το κράτος σε μια κερδοφόρα οικογενειακή επιχείρηση.

Το να βρίσκονται στις φυλακές 2785 κρατούμενοι φοιτητές μάς δείχνει το φασιστικό τρόπο με τον οποίο κυβερνάται η Τουρκία. Ως συνεργάτης, έγινε συνεταίρος στις δολοφονίες στη Μέση Ανατολή και σε αλλά μέρη. Είναι ο Νο1 υπεύθυνος για τις δολοφονίες που συνεχίζονται στην Λιβύη και στη Συρία. Η Τουρκία δεν εγκλημάτισε μόνο ενάντια στο λαό μας, αλλά και σε όλους τους λαούς του κόσμου.

Σε μια χώρα στην οποία δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ελευθερία, ανεξαρτησία, είναι φυσικό και θεμιτό να χρησιμοποιεί ο λαός το δικαίωμα της αντίστασης. Ένα κράτος που δεν αναγνωρίζει τους ίδιους του τους νόμους, που τους έχει μετατρέψει σε μέσα καταπίεσης, ας μην περιμένει ότι ο λαός θα κινηθεί με βάση τούς νόμους αυτούς.
Σήμερα ο επαναστατικός αγώνας στην Τουρκία κάτω από αυτές τις συνθήκες χάραξε τον δικό του δρόμο. Για αυτό το λόγο, όπως λέμε πάντα, δεν είναι έγκλημα να αγωνίζεσαι ενάντια στο φάσισμο και τον ιμπεριαλισμό, έγκλημα είναι να συνεργάζεσαι με το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό.

Είναι έγκλημα κάθε δραστηριότητα που γίνεται εναντίον των επαναστατών και το δίκιο αγώνα του λαού. Κανένας δεν μπορεί να δικάσει τους επαναστάτες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη, λευτεριά και ανεξαρτησία των λαών. Εκεί που τα κράτη και οι κυβερνήσεις δεν εξασφαλίζουν την δικαιοσύνη, οι λαοί εφαρμόζουν τη δική τους δικαιοσύνη.

Εμείς οι πολιτικοί πρόσφυγες από την Τουρκία για αυτούς τους λόγους ήρθαμε. Στην Ελλάδα συνεχίζουμε τον αγώνα μας, για να εκθέτουμε το φασισμό στη χώρα μας και να ενισχύσουμε τον αγώνα των λαών μας. Τελευταία χρόνια που η οικονομική κρίση παρουσιάζεται έντονα, οι οικονομικές συμφωνίες με την Τουρκία, η αύξηση της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να αρχίσει επιθέσεις στους πολιτικούς πρόσφυγες με απειλές όπως εκδόσεις, απαγωγές από το δρόμο, προσαγωγές, βασανιστήρια και συλλήψεις. Μόνο το 2013 για αυτούς τους λόγους έγιναν 16 διώξεις και εκδικάσεις. Στην αρχή του 2014 κατατέθηκαν αγωγές για έκδοση σε 3 συντρόφους μας. Έγιναν έφοδοι στα σπίτια, στα γραφεία μας.

10 Φεβρουαρίου του 2014 πάλι προσήχθησαν δυο επαναστάτες από την Τουρκία από τον δρόμο, και άλλοι δυο μετά από έφοδο σε σπίτι.

Αυτές οι έφοδοι και οι προσαγωγές ηταν η συνέχεια των επιθέσεων του ελληνικού κράτους. Οι επιθέσεις αυτές σε συνεργασία με το φασισμό της Τουρκίας και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό στοχεύουν στο να πτοήσουν τον επαναστατικό αγώνα που είναι σε ανοδική φάση. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν, οι καταπιεσμένοι λαοί θα υπερασπιστούν τις ιδέες τους με κάθε τρόπο και θα συνεχίσουν τον αγώνα εναντία στη φασιστική καταπίεση. Μέσα σε τόση αδικία και αυθαιρεσία ο λαός βεβαίως θα βρει τρόπους και μέσα για να εκφραστεί. Όσο συνεχίζεται αυτή η άγρια εκμετάλλευση στον κόσμο και στην Τουρκία, καμία δύναμη δεν μπορεί να εμποδίσει τον αγώνα του λαού, την κινητοποίησή του για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Όπως απέδειξε η ιστορία, τον τελευταίο λόγο τον λένε πάντα οι αντιστεκόμενοι.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ!

Καλούμε όλους/ες να δείξουν την συμπαράστασή τους στους επαναστάτες από την Τουρκία.

Σημείωση: Παρακαλούμε να μας στέλνετε το κείμενο συμπαράστασης σε έντυπο που θα φαίνεται το λογότυπο ή η σφραγίδα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *