Γράφει ο mitsos175
Τι θέλουν οι ΑΡΔ; Τι ζητάνε τα τρολ; Ένα αποπροσανατολισμό, ένα βαρελότο, έστω και μικρό, ασήμαντο μπροστά στα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η γαλάζια συμμορία.
Έχουμε μαύρη αγορά. «Ναι, αλλά οδηγούσε μεθυσμένη η τάδε σύζυγος!» Κάντε ό,τι προβλέπεται από το νόμο. Φυλακή; – Φυλακή, καμία αντίρρηση. Το να μονοπωλεί όμως τις ειδήσεις κάτι τέτοιο σημαίνει ξεκάθαρα αποπροσανατολισμός.
Για πείτε για τους Φραπέδες που έκλεψαν εκατομμύρια και τώρα οι πραγματικοί αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο από τα χρέη. Το ότι θα πληρωθούν όπως ακριβώς πέρυσι, δηλαδή θα πάρουν πάλι τα λεφτά τα λαμόγια, περνάει στα ψιλά. Αντίθετα τι έκανε η σύζυγος, ο γιος, η κόρη, ο ξάδερφος, η κουμπάρα… Βρε δεν πάνε να πνιγούν τα φασιστόμουτρα!
Ξεκαθαρίζω. Ο βλάκας που οδηγεί μεθυσμένος να τιμωρείται όπως προβλέπεται, γιατί είναι κίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους. Αλλά είδηση δεν είναι αυτό. Γιατί χιλιάδες βλαμμένοι που οδηγούν τύφλα, πάνε μετά στο βουλευτή ή το γνωστό στην Τροχαία να σβήσει τις κλήσεις. Κι αυτό το ξέρουν αλλά δεν το λένε οι ΑΡΔ.
Έχουμε όμως τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης: Τους μαυραγορίτες. Πάνω σ’ αυτό κοροϊδεύουν. Η αισχροκέρδεια γίνεται κι αυτή με τις πλάτες της κυβέρνησης. Βγήκε η αρσενική Εύα Μπράουν χαρούμενη να πει πως «όλοι και λιγότεροι θεωρούν πρόβλημα την υγεία!» Τι να πεις στη βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας;
Ναι, γιατί έχουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Ότι πολλοί από μας δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν τρόφιμα, οι τιμές των οποίων συνεχίζουν τον ανήφορο!
Τέτοιοι όμως είναι οι χουντικοί. Διαστρέβλωναν και επί Παπαδόπουλου διαστρεβλώνουν και επί Μητσοτάκη. Την υποτέλεια πχ την πανηγυρίζουν. Είμαστε «κόμβος!» Δούλους μας κατάντησαν που σε λίγο μπορεί να μας πουν να θυσιαστούμε για την Ευρώπη, που μας έφερε τα Μνημόνια!
Άλλος αποπροσανατολισμός. Κάνει κόμμα ο Τσίπρας κι ο Σαμαράς. Σπουδαία πρόσωπα. Σα να λέμε «τι θα φάμε;» Το λάχανο που χάλασε! Θα το βράσουν πάλι και θα σου πουν «είναι γκουρμέ». Αηδία είναι. Να κάνει τι ο Αλέξης; Να κράτα τα μπόσικα του Κούλη; Τα όχι να τα κάνει ναι;
Μόνο την Καρυστιανού φοβούνται μην κάνει κόμμα και χάσουν την κουτάλα. Γι αυτό βάζουν τα τρολ να δολοφονούν χαρακτήρες. Κάθε μέρα! Σκουλήκια ήταν οι νεοδημοκράτες και παραμένουν. Χαραμοφάηδες μετακλητοί, λαμόγια που πλιατσικολογούν το δημόσιο, όσοι δεν είναι παιδεραστές. Εντάξει υπάρχουν και οι ηλίθιοι.
Ηλίθιοι είναι και στη δήθεν αντιπολίτευση. Εγώ ψηφίζω ΚΚΕ αλλά να ρωτήσω πχ την Αχτσιόγλου και τους άλλους. Έφυγε ο Κασσελάκης γιατί δεν πάτε πίσω στο ΣΥΡΙΖΑ μπας και πάρετε 3% όλοι μαζί; Γιατί προτιμούν να μείνουν εκτός Βουλής; Γιατί ίσως να τους είπαν έτσι τα αφεντικά. Ή γιατί τόσο αλαζόνες που είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Κάνουν τα πάντα για να τους σιχαθεί ο κόσμος. Ποιον ωφελεί η ύπαρξη των συγκεκριμένων αποκομμάτων; Τη ΝΔ!
Στο μεταξύ που θα βρούμε λεφτά να πάρουμε τρόφιμα; Που όλο ζητάνε.
Για το ΚΚΕ: Οι συνθήκες δεν ωριμάζουν έτσι σύντροφοι. Ο Μητσοτάκης έκανε καθεστώς. Δε θα φύγει εύκολα. Το ξέρει. Και 20% να πάρει, εφόσον βγει πρώτος θα κυβερνήσει. Θα βρει δεκανίκια, είναι ήδη έτοιμα.

Αφήστε μια απάντηση