Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας “εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα των σχολικών φυλάκων και όλων των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία, για άρση κάθε διαθεσιμότητας και απόλυσης.
Με την ίδια δύναμη που ζητάμε την επιστροφή των συναδέλφων εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στα σχολεία τους και την επαναλειτουργία των τομέων της Τεχνικής Εκπαίδευσης που καταργήθηκαν, με την ίδια δύναμη ζητάμε να επανατοποθετηθούν όλοι οι σχολικοί φύλακες στις θέσεις τους”.
Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να σωπαίνει σχετικά με την άθλια απόφαση της υποστηριζόμενης από τον ίδιο δημοτικής αρχής της Λάρισας, να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου, η οποία δικαίωσε τους απολυμένους σχολικούς φύλακες και επιβάλλει την επαναπρόσληψή τους.



0 Comments