Αγαπητά ΝΕΑ,

62mmeΑγαπητά ΝΕΑ,

Ο λαός μας έχει μια παροιμία για την περίπτωση σας: όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού, θα πέσει ο ίδιος μέσα.

Επί 6 χρόνια τα συστημικά ΜΜΕ -τα οποία τόσο λυρικά υπερασπίζεστε- το βρίσκουν πολύ ωραίο να κανιβαλίζουν κάθε κοινωνική κατηγορία, από τους δημόσιους υπαλλήλους ως τους συνταξιούχους, να φορτώνουν την κρίση στην απόδειξη για την τυρόπιτα, να νουθετούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Όλα αυτά δεν σας πείραξαν βέβαια! Τώρα που τα μίντια έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία, τώρα που ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην τηλεόραση, ήρθατε να κλάψετε για τον “κανιβαλισμό ενάντια στους εργαζόμενους του ΜΕΓΚΑ”. Γιατί τρομάξατε! Δεν τρομάξατε από την κυβέρνηση (που στήνει νέα διαπλοκή). Τρομάξατε από την οργή όλων αυτών τους οποίους είχατε τη δύναμη να βρίζετε στα τηλεπαραθυρα, χωρίς εκείνοι να χουν δικαίωμα στη φωνή. Τρομάξατε γιατί ο κοινωνικός κανιβαλισμός γύρισε στα μούτρα σας.

Κι ακόμη και τώρα, μας πουλάτε ότι δε φταίνε οι καναλάρχες και οι μεγαλοδημοσιογρσφοι που πουλάνε κοινωνικό αυτοματισμό και υποκουλτούρα, φταίει το ίδιο το κοινό που τα ζητάει!

Όταν ήρθαν να πάρουν εσάς, δεν υπήρχε πια κανείς να σας υπερασπιστεί; Και απορείτε;

(Το γράφουν και τα σχολικά βιβλία: η δημοσιογραφία είναι πυλώνας της Δημοκρατίας. Η δημοσιογραφία που ασκείτε φταίει εξίσου με την πολιτική για την κατάσταση της Δημοκρατίας σε αυτή τη χώρα. Κι αυτό κάποια μέρα θα καταγραφεί στην ιστορία ως έγκλημα κατά του λάου).

Τοποθέτηση της Δέσποινας Κουτσούμπα στο f/b απάντηση σ‘ αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “ΝΕΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *