Χρυσαυγίτικη πασαρέλα με Λαγό-Παναγιώταρο στη Μητρόπολη Αιγίου: «Κάλλιο φασίστας, παρά κατσαπλιάς» δηλώνει ο «δεσπότης του μίσους»

Σε ένα από τα… γνωστά κηρύγματα μίσους στα οποία αρέσκεται να επιδίδεται ο Αμβρόσιος, δήλωσε ότι προτιμά να τον αποκαλούν «Κάλλιο φασίστα, παρά κατσαπλιά»!

Σε… πασαρέλα χρυσαυγιτών και κάθε είδους ακροδεξιών μετατράπηκε το πρωί της Κυριακής ο προαύλιος χώρος της Φανερωμένης στο Αίγιο!

Εκμεταλλευόμενοι  το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε  με πρωτοβουλία της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και με τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής, του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων φορέων, υποστηρικτές της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και μέλη κάθε είδους οργανώσεων προσκείμενων στη ΧΑ, από την Κορινθία, την Αρκαδία αλλά και την… Αττική, συνέρρευσαν στο Αίγιο, όπου σε ένα από τα… γνωστά κηρύγματα μίσους στα οποία αρέσκεται να επιδίδεται ο Αμβρόσιος, δήλωσε ότι προτιμά να τον αποκαλούν «Κάλλιο φασίστα, παρά κατσαπλιά»!

Παρόντες και οι υπόδικοι χρυσαυγίτες βουλευτές Ηλ. Παναγιώταρος και Γ. Λαγός, όπως και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Μ. Αρβανίτης, με τους οποίους δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί ο περιχαρής μητροπλίτης.

Πηγή: left

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *