Προς κάποιους “νοικοκυραίους”: Να σας κάνουν στην άλλη ζωή οι διάολοι, ότι ο παπάς στο ανήλικο κορίτσι.

Γράφει ο mitsos175

Παπάς βιάζει. Δεν είναι η πρώτη φορά, (θυμηθείτε την δραματική περίπτωση της Έλενας Φραντζή), ούτε η τελευταία.Κάποιοι ρασοφόροι φτάνουν να βιάζουν ακόμα και μικρά παιδάκια. Συνήθως αγοράκια, γιατί οι γυναίκες είναι του διαόλου.
Τώρα αυτός στη Μάνη βίαζε κοριτσάκι. Ε υπάρχουν κι αυτοί.
Χριστιανός είναι, άνθρωπος του Θεού, νιώθεις μια ασφάλεια και σκύβεις, να προσκυνήσεις. Κι εκεί που είσαι σκυμμένος, καταλαβαίνεις πως την πάτησες. Στον κάρφωσε ο τράγος!
“Πάτερ τι κάνεις; – Τι να κάνω τέκνο μου; Καλά είμαι… εδώ, σε ευλογώ”. Τσούζει η ευχούλα του παπά. Τσούζει και πονάει.

“Κάνεις πλάκα με τέτοιο θέμα”; Αν μιλήσω σοβαρά, θα πω, πως πρέπει να κρεμαστούν πολλοί. Πρώτος ο βιαστής, ο παιδεράς, το κτήνος. Και μετά να τον γυρίσουν ανάποδα, να τον ξανακρεμάσουν. Γιατί κατάστρεψε ένα παιδάκι. Ένα φτωχό κοριτσάκι.
Έπειτα αυτούς τους αρχιερείς που τον χειροτόνησαν.
Που είναι οι Άγιοι να κάνουν ένσταση στην πρόσληψή του;
Δεν έχουν ευθύνες γ’ αυτό το έγκλημα  όλοι αυτοί που μιλάνε για μεμονωμένες περιπτώσεις, ή ακόμα χειρότερα, το έκρυβαν, το συγκάλυπταν;
Πρέπει ή δεν πρέπει να τιμωρηθούν κι αυτοί;

Να γιατί το ρίχνω στη σάτιρα. Γιατί δεν μπορώ να χαϊδέψω αυτιά. Ιδιαίτερα όσα έχουν παλάμες μπροστά, για να μην ακούνε τις κραυγές των θυμάτων που φωνάζουν “βοήθεια”.

Ρε γαμημένοι “νοικοκυραίοι”, αφού το ξέρατε, τι κάθαρμα είναι ο τράγος, γιατί βγάζατε το σκασμό; 
Να σας το πω, ρε κουφάλες. Γιατί δεν έτυχε στο δικό σας το παιδί. Αυτό το προφυλάσσατε. Το λέτε και μόνοι σας: “φροντίζαμε και να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά από τον παπά”
Το “ξένο” όπως παιδί ας το βίαζε! Η ντροπή και η ενοχή είναι και δική σας.

Του φιλάγατε το ξερό του; Ε, του το φιλάγατε; Αυτό το χέρι, που κακοποιούσε το κοριτσάκι και μετά έπιανε τη Θεία Κοινωνία και το αντίδωρο;
Κάνατε μαζί του σταυρό; Ψέλνατε κι εσείς; Τι τροπάρια; Κύριε Ελέησον; Πηγαίνατε στην Εκκλησία; Ρίχνατε οβολό; Κερί ανάβατε;
Φανάρι; Κρατούσατε φανάρι;

Παρεξηγήθηκε κανείς; Στα μέζεα μου! Γιατί, αν τα κάνατε αυτά, ΕΝΩ ΞΕΡΑΤΕ, σύμφωνα με τη δική σας τη θρησκεία, πάτε κατευθείαν Κόλαση. Να σας κάνουν στην άλλη ζωή οι διάολοι, ότι ο παπάς στο ανήλικο κορίτσι. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν σκάνε, δεν το βουλώνουν. Καταγγέλουν! Απαιτούν να τιμωρηθεί ο εγκληματίας. 

Αλήθεια, εξομολογήθηκε ποτέ κανείς σ’ αυτόν;
Κάντε εικόνα καλοί μου “αμαρτωλοί”: Ένας παιδεραστής, βιαστής, με ύφος σοβαρό, υποκριτής του κερατά, να δίνει συμβουλές, ακόμα και ποινές στους παραστρατημένους Χριστιανούς! 
“Είδες τέκνον μου τσόντα; Α-πα-πα! Τόσες νηστείες, τόσες προσευχές”.
Είδα παπά μου τσόντα και μάλιστα με πρωταγωνιστή εσένα. Τι παίρνω; Ευλογία; Τζάμπα ευχέλαιο;

Φυσικά υπάρχουν εκτός από τους αδιάφορους και οι άσχετοι. Αυτοί απαλλάσσονται λόγω βλακείας, άγνοιας κλπ. Για να καταλάβουν τι γίνεται δίπλα τους, πρέπει όχι μόνο να το δουν με τα μάτια τους, αλλά να τους εξηγεί κάποιος. Να τους κάνει περιγραφή.
Βλέπετε, δεν έχουμε μόνο τους πολιτικούς που μας αξίζουν, αλλά και τους ιερείς που μας αξίζουν. Λέτε να πάνε όλοι αυτοί στον Παράδεισο; 
Την Κόλαση πάντως κατάφεραν να τη φτιάξουν εδώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *