Αποφυλακίζεται ο κ. Φουρθιώτης με πληροφορίες να αναφέρουν ότι στον επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό αναλαμβάνει υπουργικό θώκο η κ. Τζούλη Αλεξανδράτου

Λέτε να δικαιωθεί ο σύντροφος Μήτσος που έκανε την προφητεία ότι στον επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό η Τζούλια Αλεξανδράτου, θα αναλάβει υπουργικό θώκο;. Και γιατί να μην συμβεί, αφού στο ευρωπαϊκό κράτος μας, πληρώναμε πολυπληθή αστυνομική  φρουρά να προστατεύει τον τέως μάνατζερ της, των πάντων των ανθέων αρωματικότερο, κύριο Μένιο Φουρθιώτη; 

Αν μάλιστα πιστέψουμε την δεξιά ιστοσελίδα Αntinews που μας έγραψε ότι: Μας κυβερνούν οι… ντρικιντράδες και τα κουνιοτράμπαλα;, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθούμε γιατί η αδέκαστη κ. Σοφία Νικολάου, στην περίπτωση της δικαστικής περιπέτειας που περνάει άδικα ο κ. Φουρθιώτης φρόντισε να του προσφέρει όλες τις δυνατές ανέσεις. Οπως π.χ να εξασφαλίσει στον προσωρινά φυλακισμένο, συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του, για να βλέπει τις αγαπημένες του σειρές και ματσάκια, ειδική διατροφή με γάλα αμυγδάλου και μέλι βουνού και άλλες γκουρμεδιές, καθώς και ότι άλλο είχε ανάγκη ο διαπρεπείς δημοσιογράφος.

Αλλωστε η αξιοσύνη του εκδότη -τηλεπαρουσιαστή, είχε αναγνωριστεί έμπρακτα από την Ελληνική πολιτεία δίνοντας του την δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος ποια θωρακισμένη Μερσεντές θα του παραχωρηθεί για την ασφάλεια του και πώς η φρουρά του θα τον κρατάει μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ανάξια λόγου τώρα είναι κάποια κακουργήματα για τα οποία κατηγορείτε ο κ. Φουρθιώτης όπως ότι καθόριζε κάποια συμβόλαια θανάτου κλπ. Θα αποδειχθούν όλα συκοφαντίες. Ας μην λησμονούμε ότι μέχρι τώρα βρέθηκε κατηγορούμενος 30 φορές και σε όλα τα δικαστήρια αθωώθηκεΜόνο αυτό αποδεικνύει πόσο ξεχωριστή προσωπικότητα είναι, ο δεξιός και θρησκευόμενος με τον οποίο ασχολούμαστε.  

Για να προσεγγίσουμε όμως σφαιρικά την σημερινή είδηση η οποία μας γνωστοποιεί την αποφυλάκιση του κ. Φουρκιώτη και για να καλύψουμε τους πιθανόν κακόπιστους αναγνώστες μας, παραθέτουμε κάποια ερωτήματα που είχε θέσει στην στήλη του στην “Αυγή” ο δημοσιογράφος  Θανάσης Καρτερός. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *