Πρωθυπουργικό ανέκδοτο για την ΕΡΤ

Το πρόβλημα δεν είναι ότι τα κυβερνητικά στελέχη, με πρώτο τον πρωθυπουργό, έχουν το “ταλέντο” να λένε τα πιο απίθανα ανέκδοτα και να διατηρούν σοβαρό ύφος. Το θέμα είναι ότι ενώ ξέσπασαν σε χαχανητά και τα πλακάκια του κτηρίου που στεγάζει το κτίριο της κρατικής τηλεόρασης ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει ότι “Η ΕΡΤ έχει πάψει να είναι εργαλείο κυβερνητικής προπαγάνδας”, εμείς προσπερνάμε αδιάφορα όχι τις παπαριές του Μητσοτάκη αλλά του ότι εντελώς πρόσφατα το ΔΣ, της ΕΡΤ, με την έγκριση μετά του Υπουργείου Οικονομικών, εκτόξευσε τις αμοιβές των στελεχών της κρατικής τηλεόρασης, προφανώς για τις επιδόσεις τους να κρατάνε την ΕΡΤ, τελευταία σε τηλεθέαση!

Ο άνθρωπος που διόρισε τον άνθρωπο που κατείχε τη θέση του προϊσταμένου του γραφείου Τύπου του, Κωνσταντίνο Ζούλα σαν πρόεδρο της υποτιθέμενης δημόσιας τηλεόρασης, για να αποτελέσει η ΕΡΤ το απόλυτο παράδειγμα της σαπίλας και η παρακμής της κρατικής καθεστωτικής δημοσιογραφίας, έχει το θράσος να μας μιλάει για την ανεξαρτησία της ΕΡΤ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από την “ανεξαρτησία” της ΕΡΤ; Την καταγγελία της δημοσιογράφου Μάχης Νικολαρά ότι λογόκριναν εκπομπή της κόβοντας της τα ρεπορτάζ που είχε κάνει για την αστυνομική βία και για τη λογοκρισία στα social media;

Οτι η ΕΡΤ είχε υποστεί διεθνή διασυρμό με τον τρόπο που κάλυψε την επεισοδιακή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία;

Οτι στα πλαίσια της κυβερνητικής προπαγάνδας η ΕΡΤ συκοφαντούσε για μέρες τον κρατούμενο Β. Δημάκη και χρειάστηκε ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης να απειλήσει με εξώδικο για να αποφασίσει η διοίκηση της ΕΡΤ να του δώσει βήμα, ώστε να ακουστούν και οι απόψεις του εντολέα του.

Δεν λησμονούμε, επίσης το SOS που τοιχοκολλήθηκε από άγνωστο αρχισυντάκτη με το οποίο επιβαλλόταν στους παραγωγούς εκπομπών να μην προβάλλουν του παιδοβιαστή Λιγνάδη μαζί με κυβερνητικά στελέχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *