Πριονοκορδέλα Πολάκη και Χατζηνικολάου

Περίεργο… το ότι ξέχασε δηλαδή ο Πολάκης τα “γαλλικά” του και πέρασε τον Χατζηνικολάου πριονοκορδέλα με “αστική ευγένεια” αποκαλώντας “κ. Νίκο Χατζηνικολάου”, τον “έγκριτο” ο οποίος δημόσια είχε προσφωνήσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “άσχετοάθλιοσυκοφάντη και βρωμιάρη“. Και στην προκειμένη περίπτωση κολλάει γάντι ότι ο συνιδιοκτήτης του Real Group “πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος”.

Φυσικά αυτά που ανέφερε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας για το πόσο χρεοκοπημένος μιντιάρχης είναι ο εκδότης της Real news Νίκος Χατζηνικολάου δεν είναι κάτι άγνωστο. Εδώ και πολύ καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μάλιστα ένα σχετικό κείμενο σε οικονομική ιστοσελίδα αφού ανέφερε αναλυτικά τα αστρονομικά χρέη του Χατζηνικολάου (και μιλάμε για την εποχή που είχε οφειλές πάνω από 12,9 εκατ. ευρώ σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία), κατέληγε: “Υπό αυτά τα δεδομένα το μείζον ερώτημα είναι πώς συνεχίζει να λειτουργεί η εταιρεία αλλά και πώς το ελληνικό Δημόσιο, ο ΕΦΚΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχουν κινήσει διαδικασίες είσπραξης, αφήνοντας τις οφειλές να εκτιναχθούν σε ιλιγγιώδη επίπεδα”.

Προφανώς όμως τώρα, με την ανάρτηση του Πολάκη η περίπτωση του χρεοκοπημένου Χατζηνικολάου παίρνει άλλες διαστάσεις γι’ αυτό είναι και ένα από τα κύρια θέματα που απασχολεί τους χρήστες του twitter.

Ας δούμε λοιπόν, τι απάντησε ο “έγκριτος” σ’ αυτά που δημοσίευσε ο Πολάκης προσθέτοντας ότι είτε είναι “ρυθμισμένα” τα χρέη του όπως λέει, ήταν “αρρύθμιστα” περιπτώσεις όπως η δική του και του Παπαθανάση είναι εξοργιστικές.

Να κρατήσουμε επίσης ότι ο Χατζηνικολάου παραδέχεται ότι τα στοιχεία που παραθέτει στην παρακάτω ανάρτησή του ο Πολάκης είναι αληθινά και το μόνο που έχει να πει είναι ότι θα … προσφύγει στην …. δικαιοσύνη. (Πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν θα είχε κάτι να πει στον φτωχό κόσμο που βουλευτές της Ν.Δ. σαν τον Πάτση και τον Καππάτο λειτουργώντας ως κοράκια των δανειστών και των τραπεζών, πετούν απ’ τα σπίτια τους λαϊκές οικογένειες. Μάλλον αυτό δεν τον ενδιαφέρει όσο τα ντολμαδάκια του Μητσοτάκη).

Ας δούμε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

“Καλημέρα, Καλημέρα”
κ. Νίκο Χατζηνικολάου:

Πριν από μια εβδομάδα με αποκάλεσες δημόσια άθλιο, συκοφάντη και βρωμιάρη (φωτό 1).
Επέλεξα να μη σου απαντήσω. Όχι λόγω αδυναμίας, αλλά γιατί εγώ απαντώ μόνο με στοιχεία.
Σήμερα λοιπόν, με βάση στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μου, σε καλώ και σε προκαλώ να απαντήσεις δημόσια:
Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;
Το γράφω και ολογράφως γιατί το ποσό είναι ασύλληπτο: ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΝΉΝΤΑ ΛΕΠΤΑ; (φωτό 2)
Συγκεκριμένα:

 • Η εταιρεία «REAL MEDIA Α.Ε»: 14.903.032,77 € στην Εφορία και 5.007.069 € στον ΕΦΚΑ
 • Η εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Α.Ε»: 10.468.726,84 € στην Εφορία
 • Η εταιρεία «REAL PRESS Α.Ε»: 1.595.420,32 € στην Εφορία
 • Η εταιρεία «ΕΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε»: 565.795,57 € στον ΕΦΚΑ.
  Την απάντησή σου δεν την περιμένω εγώ, γιατί εδώ δεν πρόκειται για κάποια προσωπική «βεντέτα». Την περιμένει με αγωνία η κοινωνία που στενάζει υπό το βάρος ασήκωτων χρεών και δανείων!

Μία απάντηση στο “Πριονοκορδέλα Πολάκη και Χατζηνικολάου”

 1. Νίκολακη για πολλοστή φορά περί
  μνουμε ννα δουμε τι ψέματα
  θα μας ξεφουρνισεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *