“Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”.

Του Γ. Γ.

Το χρήμα και οι ψήφοι είναι πάντα καλοδεχούμενα από τα αστικά κόμματα άσχετα ποια πηγή προέρχονται. Στην κατεύθυνση αυτοί στελεχώνουν τα εκλογικά τους ψηφοδέλτια από “αναγνωρίσιμα” πρόσωπα, με μοναδικό κριτήριο την πρόσβαση που έχουν στο εκλογικό σώμα. Και προφανώς δεν χρειάζεται να φέρουμε παραδείγματα για να τεκμηριώσουμε το αυτονόητο.

Βλέποντας τυχαία στο διαδίκτυο πρωτοκλασάτα νεοδημοκρατικά στελέχη να λειτουργούν σαν κοινά τρολ και να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποδέχεται την ομοφοβία και τον σεξισμό, με αφορμή ότι συμπεριέλαβε στις εκλογικές του λίστες τον Μιθριδάτη, θυμήθηκα την ρήση “είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”.

Δεν έχω άποψη για τον άγνωστο, σε μένα καλλιτέχνη. Η μουσική του ντάπα ντούπα εμένα με αφήνει αδιάφορο. Απ’ ότι διαβάζω όμως ελκύει την πιτσικαρία και η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη θα μεταφραστεί σε ψήφους για το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μέχρι εδώ κανένα θέμα. Το ζήτημα μπαίνει όταν η υποκρισία της Ν.Δ., χτυπάει κόκκινο. Να μας παρουσιάζεται τώρα κήνσορας της ηθικής ένα κόμμα που έχει στους κόλπους της μια νεολαία με τα χαρακτηριστικά της ΔΑΠ, ούτε ο θεοδιάβολος δεν μπορεί να το αντέξει:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *