Κάτω τα χέρια από την ΒΙΟΜΕ – Πορεία αλληλεγγύης σήμερα στην Καμάρα

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ. αγωνιζόμενοι και ελεύθεροι από αφεντικά, αντιστεκόμαστε, παρ’ όλες τις πιέσεις και τις «μυστικές» δικαστικές ενέργειες που γίνονται. Εμείς επιμένουμε να είμαστε εργαζόμενοι, και μέσα στο εργοστάσιο με βασικό μας αίτημα «τα εργοστάσια και η διαχείριση του πλούτου, σε αυτούς που παράγουν».

Εκπρόσωποι του fund, αφεντικά και κράτος συνεχίζουν να απειλούν για την περίφραξη του εργοστασίου.
Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται πέριξ και εντός του εργοστασίου της Φίλκεραμ εντατικές εργασίες από συνεργείο του fund με αποκορύφωμά την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου που γίνεται γνωστό ότι την επομένη ημέρα (21/09) έχουν σκοπό να περιφράξουν τον χώρο του εργοστασίου!
Αλληλέγγυες-οι ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο κάλεσμα από το Σωματείο των Εργαζομένων και την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, για περιφρούρηση του χώρου το πρωί 21/09, με πλήθος κόσμου να βρίσκεται από τις 5 τα ξημερώματα στο εργοστάσιο κάνοντας σαφές σε κράτος και κεφάλαιο ότι η ΒΙΟΜΕ, εγχείρημα της εργατικής αυτοδιαχείρισης αλλά και ελεύθερος κοινωνικός χώρος, θα μείνουν στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Οι απειλές δεν θα περάσουν!!

Παραμένουμε σε εγρήγορση και καλούμε σε μαζική πορεία υπεράσπισης της ΒΙΟΜΕ,
Σάββατο 23/09, 12:00, Καμάρα.

Μετά την πορεία θα ακολουθήσει συνέλευση-συζήτηση στον χώρο του Σχολείου (Ελεύθερος κοινωνικός χώρος, σχολείο) με θέμα “Υπεράσπιση των καταλήψεων”.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΕ!!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!

ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!!

Σωματείο εργαζομένων ΣΕ ΒΙΟΜΕ, – Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης ΒΙΟΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *