Ο ιός της κοροϊδίας.

Γράφει ο mitsos 75

Μας δούλεψαν άγρια και συνεχίζουν να μας δουλεύουν. Σκοπός τους ήταν να μας τρομοκρατήσουν, ώστε να περάσουν ναζιστικά μέτρα και να πλιατσικολογήσουν διαλύοντας το ΕΣΥ και το Δημόσιο γενικότερα. Γι’ αυτό μας φυλάκισαν στα σπίτια μας, γι αυτό τα πρόστιμα, τα μούφα εμβόλια – μπόλια, οι μπίζνες με τις μάσκες, «τα σκοιλ ελικικου του Μέτζη του νέουκτη που λοιμόχθηκαν», τα οποία και συνεχίζονται ως προγράμματα (δήθεν) για τους ανέργους και πάρα πολλά άλλα.

Τι να σχολιάσω που βασιζόμουν στα επίσημα στοιχεία, κι αυτοί μας δουλεύουν ψιλό γαζί; Δείτε πχ τη διαφήμιση για τα εμβόλια. Οι ηλικιωμένοι – λένε – κινδυνεύουν 20 φορές περισσότερο να αρρωστήσουν βαρύτερα από Covid. Εντάξει ως εδώ, όμως μας λένε πως με το εμβόλιο τάχα ο κίνδυνος μειώνεται κατά 90%. Ε όχι! Γιατί όχι; Γιατί με το εμβόλιο δεν αρρωσταίνεις καν! Δεν είναι φάρμακο, να αρρωστήσεις ελαφρύτερα. Πχ ευλογιά, δεν υπάρχει πια, γιατί εμβολιάστηκε ο κόσμος και εξαφανίστηκε. Δεν αρρωσταίνουν λίγο από ευλογιά, δεν αρρωσταίνουν καθόλου. Όσοι λοιπόν ξέρουν τι θα πει εμβόλιο κι ακούν τέτοια απίθανα, τρελαίνονται και με το δίκιο τους. Γι αυτό και σχεδόν κανείς δεν πάει να εμβολιαστεί.

«Ο αριθμός των θανάτων COVID-19 που καταγράφηκαν την εβδομάδα 07/2024 ήταν 21» μας λέει ο ΕΟΔΥ. Τι φάση; Με 10 κρούσματα μας είχαν φυλακίσει στα σπίτια μας, είχαν απαγορεύσει την κυκλοφορία, μας έλεγαν βάλτε μάσκες και τώρα με 21 ούτε που ασχολείται κανείς. Γιατί δεν είναι θάνατοι από τον κορωνοϊό, οι περισσότεροι θάνατοι από τους σχεδόν 40.000 – εκεί πάμε – είναι από την απαξίωση του ΕΣΥ. Είναι γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, φάρμακα, γιατί πολλοί άνθρωποι – κυρίως ηλικιωμένοι – δεν έχουν την απαραίτητη φροντίδα.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι απερίγραπτη, εξωφρενική, απελπιστική. Γιατί οι νεοφιλελέ ναζί φονιάδες επίτηδες βγάζουν εκτός μάχης τους γιατρούς, για να αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε κάτι που θα έπρεπε να είναι δωρεάν, πόσο μάλιστα όταν πληρώνουμε βαρύτατα άδικα χαράτσια.
«Από την εβδομάδα 40/2023 έως την εβδομάδα 07/2024 νοσηλεύτηκαν 121 άτομα με εργαστηριακά με επιβεβαιωμένη γρίπη σε ΜΕΘ και καταγράφηκαν 49 θάνατοι από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη». 49 θάνατοι από γρίπη! Τι άλλο να πω; Δεν είναι μόνο από γρίπη, είναι από την απαξίωση του ΕΣΥ. Ούτε είναι μόνο οι ιοί ή οι αρρώστιες. Είναι η διάλυση των πάντων ακόμα και της αντιπολίτευσης. Που είναι να βγουν να ρωτήσουν, να κρίνουν; Σκοτώνονται μεταξύ τους!

Να πω λοιπόν τι; Ότι πριν μήνες είμαστε πάνω από 6.000.000 όσοι κολλήσαμε κορωνοϊό και τώρα μας λένε πως είμαστε 5.000.000 (!!!) ενώ οι μπολιασμένοι είναι 7.000.000; Πως κόλλησαν και πράγματι κόλλησαν όσοι μας λένε; Τι να σχολιάσω που γίνεται της τρελής; Ό,τι πει ο γιατρός σας. Ο παθολόγος, ο ψυχίατρος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *