Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Jo Di

Δεν έχουμε την καλύτερη άποψη για την πολιτική παρουσία του μορφώματος του Γιάννη Βαρουφάκη, αλλά έχουμε σχηματίσει μια πολύ καλή εντύπωση για την δημόσια πολύχρονη διαδικτυακή παρουσία του χρήστη jodigraphics15.

Με αυτό το nick μας συστήνεται στα σατιρικά βιντεάκια του ο Δημήτρης Ιωακειμίδης και την εκτίμησή μας για το πρόσωπο την είχαμε διατυπώσει εδώ. Τώρα πληροφορούμαστε, με την πρώτη συνέντευξη που έχει δώσει στην ιστοσελίδα του Μάριου Διονέλλη ότι σκοπεύει να κατέλθει στον εκλογικό στίβο στις ευρωεκλογές.

Ο ίδιος εκτός των άλλων μας μιλά για την υποψηφιότητά του αλλά και την ζωή του εκτός Ελλάδας, ανήκοντας σε αυτούς που έφυγαν από την χώρα πριν από 15 χρόνια.

Ο ίδιος αναφέρεται σε όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα και στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από το ΚΚΕ για την στάση του στο θέμα του γάμου ομόφυλων, σημειώνοντας ότι θα περίμενε από ένα κομμουνιστικό κόμμα να μην στέκεται σε αγκυλώσεις όταν διακυβεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσης μιλά για την Τεχνητή Νοημοσύνη και μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η τεχνολογία, χαρακτηρίζοντάς τη «επαναστατικό βήμα», σημειώνοντας ότι η χρήση τα σε πολλά ζητήματα είναι σημαντική και θετική και δεν αποτελεί απειλή. Ωστόσο υπογραμμίζει ότι στην πολιτική η κακόβουλη χρήση της μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα, με fake news και προπαγάνδα, κάτι όμως που γίνεται και τώρα από τα συμβατικά μέσα.

Τέλος αναφέρεται στην υποψηφιότητά του, τονίζοντας ότι αποδέχθηκε την πρόταση προκειμένου να στηρίξει μια ομάδα ανθρώπων που έδειξαν στην πράξη θετικά πράγματα, σημειώνοντας ότι στην Ελλάδα έχει χαθεί η αξία της ανθρώπινης ζωής και είναι κάτι που πρέπει να αντιστραφεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *